Bence güzel yükseliyor canım. Tebrik ederimArkadaşlar ben regl ye 4 gün kala beta hcg bakıldı 7.68 çıktı 4 gün sonra 48 oldu 5 gün sonra 674 şuan sizce artış nasil
Çok teşekkür ederimBence güzel yükseliyor canım. Tebrik ederim
Amin inşallah sizinki de yükselir 5 haftalık dedi dr banaAyy çok güzel artmış darısı bizlere inşallah adete beş gün kala beta38 küsür ile öğrendim şuan ikinci test için bekliyorum rabbim yüzümüzü güldürsün sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende 6 haftalık keseyi de gördük çok şükür haftaya tekrar kalp atışını duyalım dedi Dr siz ne yaptinizAmin inşallah sizinki de yükselir 5 haftalık dedi dr bana
Çok iyiMerhaba kızlar bugün adet günüm kan verdim beta degerim böyle çıktı sizce nasıl
Çok teşekkür ederim ben bir kaç kez dış gebelik geçirdim düşük sandım değeriÇok iyi
Yok kaç gün geçti adetin bide önemli olan düşük olması değil 2 günde 1 2 kat atmasiÇok teşekkür ederim ben bir kaç kez dış gebelik geçirdim düşük sandım değeri
Bugün adet günüm geçmedi daha ben midem bulaninca kan verdimYok kaç gün geçti adetin bide önemli olan düşük olması değil 2 günde 1 2 kat atmasi
Ondan düşük çıkmış bnm 7 cikmistiBugün adet günüm geçmedi daha ben midem bulaninca kan verdim
O zaman değer normalOndan düşük çıkmış bnm 7 cikmisti
Normal yaO zaman değer normalşükür. Sabah moralimi bozdular çok düşük değer diye. Sevindim suan
Adetten günü bitiminden kaç gün sonra bu sonucu gördünüzArkadaşlar bugünde baktırdım 1906 olmus
6 gün geçmiştiAdetten günü bitiminden kaç gün sonra bu sonucu gördünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?