Beta hcg artışı

beyz78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
7
2
1
27
Merhaba arkadaşlar ben aranizda henüz yeniyim🤗3 aydır bebek için uğrasıyoruz ve bu ay adetime 8 gün kala hcg degerim 0.27 çıktı .Biliyorum bu değer negatif ama acaba ilerleyen günlerde yükselme ihtimali olabilir mi ben mi erken verdim acaba kan testini.Böyle bir durum başına gelen var mı yani sonradan değeri yükselen

Merhaba arkadaşlar ben aranizda henüz yeniyim🤗3 aydır bebek için uğrasıyoruz ve bu ay adetime 8 gün kala hcg degerim 0.27 çıktı .Biliyorum bu değer negatif ama acaba ilerleyen günlerde yükselme ihtimali olabilir mi ben mi erken verdim acaba kan testini.Böyle bir durum başına gelen var mı yani sonradan değeri yükselen
Çok çok erken vermişsiniz. Hamilelik varsa ilerleyen süreçlerde belli olur,değer yükselebilir.

Dollenmeden 8 gün sonra yerleşme oluyor sonra beta HCG salgilaniyor. Yani en erken reglden önce 6. Gün olur bu da. Siz çok erken test vermissiniz

Epey erken vermişsiniz 8 gün kala olmaz.
2 gün kala 80 çıkmıştı benim. Kiminin 40-50 falan çıkıyor
Biraz daha bekleyin.

Epey erken vermişsiniz 8 gün kala olmaz.
2 gün kala 80 çıkmıştı benim. Kiminin 40-50 falan çıkıyor
Biraz daha bekleyin.
Haklısınız erken vermiş oldum ,tomografi çekilecegim icin doktor kontrol amacli bakmak istedi bu sebeple de erkenden baktirmiş oldum🤦🏻‍♀️

Slm arkadaşlar ben yeniyim burda kan testi verdim 1.20 çıktı ama kaset test yaptım 2 defa onlarda silik çizgi çıktı adetim 25 Nisan
Bende bilmiyorum benle aynı durumda olan varmı

Slm arkadaşlar ben yeniyim burda kan testi verdim 1.20 çıktı ama kaset test yaptım 2 defa onlarda silik çizgi çıktı adetim 25 Nisan
Yani bu ay adet olmanızın üzerinden geçti mi .Adetim 25 Nisan demişsiniz normalde bu ay şu zamanlar adet olmaliydiniz.Düzensiz mi oluyorsunuz acaba

Testler hatalı çıkıyor zaten sürekli. O yüzden çok inanmayın. En güzeli kan vermek

Back
X