- 16 Şubat 2025
- 225
- 63
- 13
- 25
- Konu Sahibi orange3752
kizlar salı sabahı verdiğim kanda beta 28 çıkmıştı cuma sabahı verdiğim kan 136 cıkmıs artıs nasıl sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikme varmıydı artış güzelkizlar salı sabahı verdiğim kanda beta 28 çıkmıştı cuma sabahı verdiğim kan 136 cıkmıs artıs nasıl sizce
28 cıktıgı gun adete 3 gün vardı 136 cıkan gun adet gunu tamGecikme varmıydı artış güzel
Tekrar kan verin pazartesi artar bence gayet güzel ilerliyor28 cıktıgı gun adete 3 gün vardı 136 cıkan gun adet gunu tam
Merhaba28 cıktıgı gun adete 3 gün vardı 136 cıkan gun adet gunu tam
evet benimde 3 gün varken 28 çıktı normalAdetime 3 gun vardi 28 ciktiginda normal
Mi
Merhaba
Üçüncü gün embriyo transferi oldum sekizinci gününe baktırdım beta 28,6 çıktı sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum
Bi daha ne zaman baktirdinizevet benimde 3 gün varken 28 çıktı normal
3 gun sonra demissiniz galiba :))evet benimde 3 gün varken 28 çıktı normal
evet salı 28 di cuma baktırdıgımda 136 cıktı yarın tekrardan vermeyi düşünüyorum3 gun sonra demissiniz galiba :))
Ben de bugün verdim bakalım ne cıkcak doktor 60-70 cıkarsa iyi dedi umarım daha yüksek çıkar. Siz de yazın kan verinceevet salı 28 di cuma baktırdıgımda 136 cıktı yarın tekrardan vermeyi düşünüyorum
Benım düşmüş değerim gidişat iyi değil sanırım 7 olmusevet salı 28 di cuma baktırdıgımda 136 cıktı yarın tekrardan vermeyi düşünüyorum
kalkamadım bugun erken maalesef yarın sabah verecegimBen de bugün verdim bakalım ne cıkcak doktor 60-70 cıkarsa iyi dedi umarım daha yüksek çıkar. Siz de yazın kan verince![]()
kimyasal gebelikmiymisBenım düşmüş değerim gidişat iyi değil sanırım 7 olmus
Perşembe konuşacağız doktorumla kimyasal mi oluyor nasıl oluyo süreç bilginiz var mikimyasal gebelikmiymis![]()
hic bi bilgim yok maalesef ne durumdasınızPerşembe konuşacağız doktorumla kimyasal mi oluyor nasıl oluyo süreç bilginiz var mi![]()
Yarın tekrardan kan testi verip ilaçları bırakacağız bakalımhic bi bilgim yok maalesef ne durumdasınız![]()