Herkese merhaba geçen ay bir kimyasal gebeliğim olduğu için bu ay biraz endişeliyim. Bu ay tekrar hamile olduğumu beta hcg 18 ile öğrendim 36 saat sonra 45 ondan 33 saat sonra 95e çıktı. Beta artışı 2 kattan fazla ilerliyor çok şükür 48 saat beklememe rağmen. Regl aralığım genelde 38 45 gün arası ve yumurtlamamın üzerinden 15 gün falan geçti vücudumdan anladığıma göre . Sorum şu ki ben son regl tarihime göre 5 hafta 6 günlük hamileyim ama dediğim gibi regl aralığım uzun. Keseyi kalp atışını falan görmek için betanın 1500 3000lere gelmesini mi beklemeliyim bu ortalama ay sonuna denk gelicek ve yaklaşık 8 haftalık falan olmuş olacak yoksa son regl tarihime göre hesaplanan haftaya mı bakmalıyım kese için
2 tane çocuğum var ama o kadar unutmuşum ki bu işleri haftasına göre hesaplıyorlar ya 6. Haftada kese görünür diye vs ondan sordum ben de betaya mı haftaya mı bakmalıyım diye . Cevap için teşekkürler
2 tane çocuğum var ama o kadar unutmuşum ki bu işleri haftasına göre hesaplıyorlar ya 6. Haftada kese görünür diye vs ondan sordum ben de betaya mı haftaya mı bakmalıyım diye . Cevap için teşekkürler