Çok haklısın ama kimyasaldan sonra içim rahat etmiyor maalesef her an ya değerim düştüyse diye bi korku var içimde ufacık bir karın ağrısı korkutuyor beni. İnşallah güzel sonuçlarır cevabın için teşekkür ederimArtış gayet iyi ama böyle kan vermeye devam edersen kol ve damar diye bir şey kalmayacak :) sakin ol 2 günde bir ver yeter sağlıkla gelsin bebiş
Artış yeterli değil bence üzgünüm. Burada çok araştırdım ben. Bu artışlar yeterli olmuyor.Başka fikri olan var mı
59 saat sonra derken yani ortalama 2.5 gün sonrayı kastediyorsunuz değil mi? 33 saatin üzerine mi saydınız yoksa?Başka fikri olan var mı
33 saatin üstünden 59 saat geçince59 saat sonra derken yani ortalama 2.5 gün sonrayı kastediyorsunuz değil mi? 33 saatin üzerine mi saydınız yoksa?
Çok teşekkür ederimSakin ol iki gün sonra baktır bence stres sana zarar verir artış çok güzel
33 saat 36 saat dediğim ilk sonuçtan itibaren değil son yazdığım saatin üstüneArtış yeterli değil bence üzgünüm. Burada çok araştırdım ben. Bu artışlar yeterli olmuyor.
Çok teşekkür ediyorum içime su serptinizBence gayet iyi tatlım 24 saat sonra tekrar baktır
Düşüş yok artış var biraz yavaş artıyor sadece doktor takibinde yaparsan daha sağlıklı ilerlersin İnşallah bir şey olmaz korkmaÇok teşekkür ediyorum içime su serptiniz
İlk 3 sonuç beklenenin de üstünde arttı aslında sadece son sonuç biraz az geldi doktor iyi gibi dedi ama ben karıştırdım tabi iyice 48 saat geçmeden kan verip durdumDüşüş yok artış var biraz yavaş artıyor sadece doktor takibinde yaparsan daha sağlıklı ilerlersin İnşallah bir şey olmaz korkma
Evet 48 saat geçince 2 kat artış olması gerekiyor diye biliyorum istersen bekle 48 saat çok acele etme sakin ol kafanı dağıt biraz düşünmemeye çalış zaten sonuç iyi de olsa kötü de olsa öğreneceksin iyi düşün iyi olsunİlk 3 sonuç beklenenin de üstünde arttı aslında sadece son sonuç biraz az geldi doktor iyi gibi dedi ama ben karıştırdım tabi iyice 48 saat geçmeden kan verip durdum
Çok doğru ama insan böyle stres yapınca mantıklı düşünemiyor doktor da 48 saat arayla ver böyle karışıyor boşuna canın sıkılıyor dedi ama sanki böyle sürekli kan verip bebeğimin hala benimle olduğuna emin olmam gerekiyor gibi bir dürtü var sürekli içimdeEvet 48 saat geçince 2 kat artış olması gerekiyor diye biliyorum istersen bekle 48 saat çok acele etme sakin ol kafanı dağıt biraz düşünmemeye çalış zaten sonuç iyi de olsa kötü de olsa öğreneceksin iyi düşün iyi olsun
Evet çok acele edip iyice saatleri karıştırdım artık o kadar karıştırdım ki doktorun bile kafası karıştıÇok haklısın canım insanın elinde olmuyor bazen ama kesin sonuç için mecbur bekleyeceksin en son vermeseydin belki yarın öğrenecektin doğru sonucu öyle düşün zaman kaybedersin yoksa
En baştakiler çok iyi arttı hep ben de son artış az geldi aslında %60 alt sınır ve 48 saate vurunca %79 artmış oluyor ama içime sinmedi işte . Çok teşekkür ediyorum cevap verdiğin içinİlk başlarda olan artışlar yavaş olabilir siz düşünüp strese girmeyin inşallah kimyasala dönmez de sağlıcakla kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?