Beta hcg artışı

Dilekdmrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
1.416
1.304
53
26
Hepinize merhaba. Beta hcg artışım iyi mi son sonuç bana az gibi geldi
İlk sonuç 18
36 saat sonra 46
33 saat sonra 95 buraya kadar çok iyi
59 saat sonra 204 bu sonuç bana az gibi geldi sizce iyi mi ? Geçen ay kimyasal geçirdim o yüzden korkuyorum

Artış gayet iyi ama böyle kan vermeye devam edersen kol ve damar diye bir şey kalmayacak :) sakin ol 2 günde bir ver yeter sağlıkla gelsin bebiş

Artış gayet iyi ama böyle kan vermeye devam edersen kol ve damar diye bir şey kalmayacak :) sakin ol 2 günde bir ver yeter sağlıkla gelsin bebiş
Çok haklısın ama kimyasaldan sonra içim rahat etmiyor maalesef her an ya değerim düştüyse diye bi korku var içimde ufacık bir karın ağrısı korkutuyor beni. İnşallah güzel sonuçlarır cevabın için teşekkür ederim

Düşüş yok artış var biraz yavaş artıyor sadece doktor takibinde yaparsan daha sağlıklı ilerlersin İnşallah bir şey olmaz korkma
İlk 3 sonuç beklenenin de üstünde arttı aslında sadece son sonuç biraz az geldi doktor iyi gibi dedi ama ben karıştırdım tabi iyice 48 saat geçmeden kan verip durdum

İlk 3 sonuç beklenenin de üstünde arttı aslında sadece son sonuç biraz az geldi doktor iyi gibi dedi ama ben karıştırdım tabi iyice 48 saat geçmeden kan verip durdum
Evet 48 saat geçince 2 kat artış olması gerekiyor diye biliyorum istersen bekle 48 saat çok acele etme sakin ol kafanı dağıt biraz düşünmemeye çalış zaten sonuç iyi de olsa kötü de olsa öğreneceksin iyi düşün iyi olsun

Çok doğru ama insan böyle stres yapınca mantıklı düşünemiyor doktor da 48 saat arayla ver böyle karışıyor boşuna canın sıkılıyor dedi ama sanki böyle sürekli kan verip bebeğimin hala benimle olduğuna emin olmam gerekiyor gibi bir dürtü var sürekli içimde

Çok haklısın canım insanın elinde olmuyor bazen ama kesin sonuç için mecbur bekleyeceksin en son vermeseydin belki yarın öğrenecektin doğru sonucu öyle düşün zaman kaybedersin yoksa

Çok haklısın canım insanın elinde olmuyor bazen ama kesin sonuç için mecbur bekleyeceksin en son vermeseydin belki yarın öğrenecektin doğru sonucu öyle düşün zaman kaybedersin yoksa
Evet çok acele edip iyice saatleri karıştırdım artık o kadar karıştırdım ki doktorun bile kafası karıştı

İlk başlarda olan artışlar yavaş olabilir siz düşünüp strese girmeyin inşallah kimyasala dönmez de sağlıcakla kucağınıza alırsınız

İlk başlarda olan artışlar yavaş olabilir siz düşünüp strese girmeyin inşallah kimyasala dönmez de sağlıcakla kucağınıza alırsınız
En baştakiler çok iyi arttı hep ben de son artış az geldi aslında %60 alt sınır ve 48 saate vurunca %79 artmış oluyor ama içime sinmedi işte . Çok teşekkür ediyorum cevap verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…