Ben de şimdi regl oldumBen iki kere ust uste kimyasal gecirdim. Gecen ay ki 43 le ogrendim sonra 20 ye dustu ve kanama basladi. Bu ay ki de once 6 yla basladi 33 e kadar cikip tekrar dusmeye basladi ve yine kanama
Merhaba, doktora gittim. geçen sefer ki doktorla yaşadığımı bir bir anlattım belki de kan pıhtısını gördü dedi ben hepten üzüldüm. gel muayene edelim dedi. Üsten göremedi zaten alttan baktı dedim kese gözüküyor mu dedim bebek bile gözüküyo dedi sonra kalp atışını duyduk. Dedi ki 6 haftalık, adet tarihinle de uyumlu dedi, bir sıkıntı yok dedi. diğer doktorun cihazında teknik hata olmuş olabilir dedi.Diğer konumuza da yazmıştım.Alttan muayeneden sonra oluyo olabilir ağrılarınız.Suan nasıl durumunuz?
Çok sevindimMerhaba, doktora gittim. geçen sefer ki doktorla yaşadığımı bir bir anlattım belki de kan pıhtısını gördü dedi ben hepten üzüldüm. gel muayene edelim dedi. Üsten göremedi zaten alttan baktı dedim kese gözüküyor mu dedim bebek bile gözüküyo dedi sonra kalp atışını duyduk. Dedi ki 6 haftalık, adet tarihinle de uyumlu dedi, bir sıkıntı yok dedi. diğer doktorun cihazında teknik hata olmuş olabilir dedi.
Merhaba dikkatimi çekti değeriniz. İlk ne zaman öğrendiniz acaba gebeliği ve hcg kaçtı acaba? Benim bata 2 var ve 13.38 çıktı bugün baya üzüldümÇok saçma bn 14 haftalık hamileyim değerim 5 haftalıkken 23 cikti
Şuan 4 aylik hamileyim 23 olmasına rağmen sizin ne oldu negatifmiMerhaba dikkatimi çekti değeriniz. İlk ne zaman öğrendiniz acaba gebeliği ve hcg kaçtı acaba? Benim bata 2 var ve 13.38 çıktı bugün baya üzüldüm
Çok sevindimHamileyim şuan canm 4 aylik 23tu degerim
Şuan 4 aylik hamileyim 23 olmasına rağmen sizin ne oldu negatif
Bugün kan verdim sonucu bekliyorum. Perşembe günü 13.48 di. Kaset test yapıyorum perşembeden beri süreki pembe çizgi var inşallah hamileyimdir ben deŞuan 4 aylik hamileyim 23 olmasına rağmen sizin ne oldu negatifmi
Kam sonucum çıktı 37,5Şuan 4 aylik hamileyim 23 olmasına rağmen sizin ne oldu negatifmi
Evet cok iyi hamilesin bence canım çünkü artış var ver hızlı artması kotu benimde cok gec arttıKam sonucum çıktı 37,5iyi mü kötü mü bilemedim
16.06>13,48
20.06>37,5
Gözün aydın canım ama hamilesin cunku değer yükselişi var normal bisey degil zaten internetten bakarsan 5-50m50m-5iydi yanlis hatırlamıyosam 3.4 haftalıkKam sonucum çıktı 37,5iyi mü kötü mü bilemedim
16.06>13,48
20.06>37,5
Amin ınsallah sende guzel haberleri ver insallah yazarsınÇok sevindimİnşallah her şey yolunda gider ve sağlıkla doğar bebeğin
Çok teşekkürlerGözün aydın canım ama hamilesin cunku değer yükselişi var normal bisey degil zaten internetten bakarsan 5-50m50m-5iydi yanlis hatırlamıyosam 3.4 haftalık
Bu testlerde bazen boyle oluyor ben 5 haftalı hamileydim bu şekildi yaniÇok teşekkürlerPazartesi Dr a gittim Cuma kan ver yükselişe göre karar verelim dedi. Ben her sabah kaset test ile takip ediyorum ancak bu sabahki test dünkü testle neredeyse aynı koyulaşmıyor kimyasala doğru gidiyor gibi geldi bu sabah çok üzüldüm maalesef...inşallah Cumaya koyu çizgiyi görürüm. Sen idrar testinde koyu çizgiler ilk ne zaman görmüştün? Ve koyu çizgi olduğunda hcgn kaçtı acaba? Dün ve bugün sabahki testleri attım
1gun arayla pek çok fark olmaz canm zaten dünle bugün hemen hemen aynı olur umutsizlik etme var olduğu belli artış ve kesede gözükür insallahÇok teşekkürlerPazartesi Dr a gittim Cuma kan ver yükselişe göre karar verelim dedi. Ben her sabah kaset test ile takip ediyorum ancak bu sabahki test dünkü testle neredeyse aynı koyulaşmıyor kimyasala doğru gidiyor gibi geldi bu sabah çok üzüldüm maalesef...inşallah Cumaya koyu çizgiyi görürüm. Sen idrar testinde koyu çizgiler ilk ne zaman görmüştün? Ve koyu çizgi olduğunda hcgn kaçtı acaba? Dün ve bugün sabahki testleri attım
Hayatımda bu kadar güzel bir cümle duymadımDegereriniz gayet guzel artiyor, o negatif doktoru degistirin
SagolunHayatımda bu kadar güzel bir cümle duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?