Canım artış az görünüyor umarım sağlıkla ilerlerKızlar 15 Mayısta aşılama yaptırdım,
15.gün 30 Mayıs - 45,2
17.gün 01 Haziran - 49
20.gün 4 Haziran- 91,7
sizce beta artışım nasıl, doktor önce kimyasal dedi sonra bekle dedi, aile hekimim de bugün hayırlı olsun dedi, böyle bi şey başına gelen var mı, sizce durumum nasıl? (Bu arada adet gecikmesini baz alamıyorum, çünkü normalden 5 gün önce adet oldum. Ama ablamda da böyle olmuştu ve öğrendiğinde 9 haftalık hamileydi)
Testler aynı laboratuvar a mı aitKızlar 15 Mayısta aşılama yaptırdım,
15.gün 30 Mayıs - 45,2
17.gün 01 Haziran - 49
20.gün 4 Haziran- 91,7
sizce beta artışım nasıl, doktor önce kimyasal dedi sonra bekle dedi, aile hekimim de bugün hayırlı olsun dedi, böyle bi şey başına gelen var mı, sizce durumum nasıl? (Bu arada adet gecikmesini baz alamıyorum, çünkü normalden 5 gün önce adet oldum. Ama ablamda da böyle olmuştu ve öğrendiğinde 9 haftalık hamileydi)
İnşallaaahCanım artış az görünüyor umarım sağlıkla ilerler
Birini hastanede ikisini sağlık ocağında verdim ama sağlık ocağı da aynı hastaneye gönderiyor testiTestler aynı laboratuvar a mı ait
Sağlikli görünmüyor artışlar, hayırlısı olsunBirini hastanede ikisini sağlık ocağında verdim ama sağlık ocağı da aynı hastaneye gönderiyor testi
Artışın gayet güzel görünüyor canım hayırlı olsunBugün tekrar baktırdım 560 çıktı
Doktor ne dedi göründün mü canımBugün tekrar baktırdım 560 çıktı
İnşallaaah güzel sonuçlar alırım, alırızArtışın gayet güzel görünüyor canım hayırlı olsun
Çarşamba günü gideceğim bakalım bu sefer ne diyecek, ama ilk gittiğimde çatlamamış yumurtaların var demişti aşılamayı da tek yumurtayla yapmıştı ben de hamile olabileceğime çok şaşırıyorumDoktor ne dedi göründün mü canım
Carsamba kese icin erken olur ama cuma gunu gorebilirsiniz gibi. Saglikla ilerler insallahÇarşamba günü gideceğim bakalım bu sefer ne diyecek, ama ilk gittiğimde çatlamamış yumurtaların var demişti aşılamayı da tek yumurtayla yapmıştı ben de hamile olabileceğime çok şaşırıyorum
Belirtileri soruyorsanız ben de aşırı derecede karın ağrısı olmuştu aşılamadan bir hafta sonra falan da bacak ağrısı bel ağrısı bel yanması olmuştu, ayakta çalışıyorum bunlar onla mı alakalı bilmiyorum ama göğüslerim de çok şişmişti aşılamadan sonraArkadaşlar merhaba ben arefe günü aşılama oldum uzun zamandır tedavi görüyorum ama hamile kalmak zordu gonalf iğne yaptık ve 150 CC üç gün 5 gün aşılama oldum acaba belentileriniz neler
Merhaba ben de aynı durumdayım da sağlıkla ilerledi mi gebeliğinizKızlar 15 Mayısta aşılama yaptırdım,
15.gün 30 Mayıs - 45,2
17.gün 01 Haziran - 49
20.gün 4 Haziran- 91,7
Merhaba, çok şükür bugün keseyi gördük şu an iyi ama düşük riskim de varmış progestan başlattı doktorum, haftaya da kalp atışı için çağırdıMerhaba ben de aynı durumdayım da sağlıkla ilerledi mi gebeliğiniz
Çok teşekkür ederim Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaahArtışın gayet güzel görünüyor canım hayırlı olsun
Çok sevindim hayırla kucağınıza alın inşallah demekki bazen düzensiz artış da olabiliyor betadaMerhaba, çok şükür bugün keseyi gördük şu an iyi ama düşük riskim de varmış progestan başlattı doktorum, haftaya da kalp atışı için çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?