- Emoji Skoru
- 148
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi ladyagmur1
-
Çok güzel artmış bence maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsunArkadaşlar ilk kan 16 Aralık ( 12,65 ) bugün 18 Aralık (55,36 ) iyi mi sizce ? Geç döllenme muhtemelen
Benimde 16 Aralık betam 30 çıkmıştı yarın birde vericem çok geriliyorum yaArkadaşlar ilk kan 16 Aralık ( 12,65 ) bugün 18 Aralık (55,36 ) iyi mi sizce ? Geç döllenme muhtemelen
Amin inşallah Allah razı olsun doktor bi 100ü geçsin dedi çok iyi yükselmiş dedi inşallah yükselir daha daÇok güzel artmış bence maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Sakın stres yapma gerilme bende çok gerildim senin yine 30 çıkmış benim 12ydi bak yükseliyor kendini sakın kasma lütfenBenimde 16 Aralık betam 30 çıkmıştı yarın birde vericem çok geriliyorum ya
Ya aslında ikinci olacak bu Allah nasip ederse ama her gebelik farklı oluyormus gerçekten benim kasıklarım ağrıyor ara ara belim ağrıyor adet olacak gibi birde uyku hakim ve yorgunlugum çok kızımda hiç belirtim yoktuSakın stres yapma gerilme bende çok gerildim senin yine 30 çıkmış benim 12ydi bak yükseliyor kendini sakın kasma lütfen
Aynı belirtiler bende de var kasık ağrısı bel ağrısı ve bende aşırı gaz var paso yaniYa aslında ikinci olacak bu Allah nasip ederse ama her gebelik farklı oluyormus gerçekten benim kasıklarım ağrıyor ara ara belim ağrıyor adet olacak gibi birde uyku hakim ve yorgunlugum çok kızımda hiç belirtim yoktu
Bence iyiArkadaşlar ilk kan 16 Aralık ( 12,65 ) bugün 18 Aralık (55,36 ) iyi mi sizce ? Geç döllenme muhtemelen
Gayet iyi 2 günde 4 kat artmıs maşallahArkadaşlar ilk kan 16 Aralık ( 12,65 ) bugün 18 Aralık (55,36 ) iyi mi sizce ? Geç döllenme muhtemelen
İnşallah böyle ilerler hep ya stres yapmak istemiyorumGayet iyi 2 günde 4 kat artmıs maşallah
Bencede dimi yaBence iyi
Aminİnşallah böyle ilerler hep ya stres yapmak istemiyorum
Evet yani tam doğrusunu bilemem ama 2 katı artmış tabi doktor daha iyi bilir daha yüksek olmalıydı da bilmiyorum belki geç döllenme falandırBencede dimi ya
4 katı artmışEvet yani tam doğrusunu bilemem ama 2 katı artmış tabi doktor daha iyi bilir daha yüksek olmalıydı da bilmiyorum belki geç döllenme falandır
Belirtileriniz nelerdiArkadaşlar ilk kan 16 Aralık ( 12,65 ) bugün 18 Aralık (55,36 ) iyi mi sizce ? Geç döllenme muhtemelen
Bendede var aşırı gazAynı belirtiler bende de var kasık ağrısı bel ağrısı ve bende aşırı gaz var paso yani
Kasık ağrısı çok fazla regl olcakmış gibi bide çok gazım oluyorBelirtileriniz nelerdi
Bence gayet güzel iki gün sonra aynı yerde kanı tekrarlayınHerkese hayırlı akşamlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin 11 aralıkta transferimiz oldu bugün transfer hariç 7nci gün dayanamadım kan testi verdim 38.25 çıktı heyecandan duramıyorum iyi mi kötü mü anlamadım acil help
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?