Merhaba
Gebeliğimi yeni öğrendim betayla takip ediyorum iki gün arayla tabi saat farkı var aralarında sırasıyla 530-880-2678- dün ise 3603
Dün beta az yükselmiş böyle olan varmı bu normal mi tecrübesisiz ve korkuyorum düşüyor mu diye
Tekrar kan vereceğim ama artış yok mu kafayı yiyeceğim dünden bugüne. Lütfen fikirlerinizi bilgilerinizi paylaşırmısınız normal mi?
Belli belirsiz kese var dediler ultrasonla görünmedi vajinal ultrasonla bakalım dediler gün verdiler bugüne ama betayla takip gerekli geç döllenmeyse dediler bende o yüzden devam ettim dün betayı da acil kadın doğumcu istedi
Belli belirsiz kese var dediler ultrasonla görünmedi vajinal ultrasonla bakalım dediler gün verdiler bugüne ama betayla takip gerekli geç döllenmeyse dediler bende o yüzden devam ettim dün betayı da acil kadın doğumcu istedi
Sormayın stres oldum çok kendi doktoruma ise randevu alamıyorum bir türlü gün içerisinde de bir başka doktora da alamıyorum çok umutlandım çok istedim o yüzden bu kadar kaygım kimseden net duymadım içimi ferahlatacak bir şeyler sadece beta var elimde
Sormayın stres oldum çok kendi doktoruma ise randevu alamıyorum bir türlü gün içerisinde de bir başka doktora da alamıyorum çok umutlandım çok istedim o yüzden bu kadar kaygım kimseden net duymadım içimi ferahlatacak bir şeyler sadece beta var elimde
Canım değer gayet iyi böyle yaparak sizi strese sokarlar bu değerle vajınal ultrasonda kese görünür normal karın ultrasonda bile görünebilir içinizi ferah tuttun