- 14 Ağustos 2015
- 36
- 9
- 86
- 37
- Konu Sahibi bekle_yen87
-
Canim benimde adetim 5 gün gecikti bulanti yorgunluk var evde test yaptim bulanik cikti kan testi yaptim nefstif cikti sonuç 2.0 acaba erken mi yaptim bu sonuc değişir miKimse Yok mu böyle bişey yaşayan
5 gun gecıktıgı halde 2.0 cıktıysa bıraz ıhtımal düşük ama tabı yukselebilir gec döllenme ihtimali olabilir. 2 gun bekle tekrar test yap bak bakalım kalınlasşma var mı çizgideCanim benimde adetim 5 gün gecikti bulanti yorgunluk var evde test yaptim bulanik cikti kan testi yaptim nefstif cikti sonuç 2.0 acaba erken mi yaptim bu sonuc değişir mi
Teste tek çizgi zaten var 2.çizgi yerinde dağınık yatay çizgi var bazen nokta şeklin de gibide çıkıyor ama sol kasigim çok agriyor bacagima vuruyor bide akindım çok su gibi
Kan testi bu kac gün önce yaptım negatif sonuç 2.0Canım en mantıklısı kan da baktırman en sağlıklısı o gerekli artış olursa inşaallah bebişin seninledir zaten
Kan testi bu kac gün önce yaptım negatif sonuç 2.0
Korkutmak istemiyorum aynısınk yaşadım dış gebelikten ameliyat grçirdim 9doktor gezdım bilemedş 10.bildi ve2aylıktı kesr gözükmezse sıkıntı doktora gıt canım çok tehlikeli ölümden döndüm benmerhaba arkadaşlar beta hcg
12. Gün 133
14. Gün 346
16. Gün 770
18. Gün 1126
Fakat 25. Gün küçük çok az pembemsi bi leke geldi tekrar hcg yaptırdık 1103 oldu
Ertesi gün dr la irtibata geçtik hemen gel birde burda kan ver muayene edicem sesi Buarada Konya’da yaşıyorum Novafertil tüp bebek merkezinde yaptık tüp bebeği dr um Ali Sami Gürbüz sonuç 1473 e yükselmiş ve keseyi gördük yalnız düşük riskin var Pazartesi kana yeniden bakalım dedi 3000 civarına çıkması gerekirken 1660 da kaldı ama kese var böyle olupta yükselen sağlıklı gebelik yaşayan var mı ? Nolur cevap verin yardım edin
malessef 3 gün önce adet oldumPeki tekrarladın mı 2 gün sonra artış oldu mu?
Korkutmak istemiyorum aynısınk yaşadım dış gebelikten ameliyat grçirdim 9doktor gezdım bilemedş 10.bildi ve2aylıktı kesr gözükmezse sıkıntı doktora gıt canım çok tehlikeli ölümden döndüm ben
Hayırlısı olsun inşaallah arkadaşımmalessef 3 gün önce adet oldum
Çok üzüldüm canım Allah tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım benimki tüp bebek kese gözüktü ama kalp atışı duyamadık malesef düşmesini bekliyoruz düşmezse kürtajla alıcaklar ikinci denememdi çok üzgünüm çok
Çok üzüldüm canım Allah tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin
Rabbim inşaallah sağlıkla kucağını doldursun canım benimde isteyen herkesinKizlar dua edin ins bu ay hamile kalirim cok istiyorum her ay adet olunca üzülüyorum dua edin bana
inş canım benim bebiş istiyen herkese dua edelim birbirimize dua edelim rabbim sesimizi duyarRabbim inşaallah sağlıkla kucağını doldursun canım benimde isteyen herkesin
Tüp bebek mi canımMerhaba benimde 11. Gün kan verdim değer 36 cıktı yarın tekrar kan vereceğim yükselirdi aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?