N NeseFlz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2022 35 27 3 31 6 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NeseFlz #1 Kızlar iki gün önce kanda beta 13 çıktı.. bugün tekrar verdim sadece 17 olmuş. Üç yaşında kızım var.. sonrasında bir kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi yine mi ?
Kızlar iki gün önce kanda beta 13 çıktı.. bugün tekrar verdim sadece 17 olmuş. Üç yaşında kızım var.. sonrasında bir kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi yine mi ?
M Mutleml Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2021 711 620 23 39 6 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NeseFlz #2 Artmış ama değerin iyi düşün,iyi olsunkan verdiğin yer,saati vs farklı etkenler de olabilir
A Asyaseyit Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 2.594 5.383 108 6 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NeseFlz #3 Diger konunuzada yazdim burdanda yazayim yuzde 60 artmasi yeterli yani 13ten 20ye ciksa yeterli sizinki, veridginiz kurumlar farkliysa o yizden boyle olabilir 2 gun arayla ayni yerde vermek.lazim bugun nerde verdiyseniz pazarteside orda bidaha verin bence
Diger konunuzada yazdim burdanda yazayim yuzde 60 artmasi yeterli yani 13ten 20ye ciksa yeterli sizinki, veridginiz kurumlar farkliysa o yizden boyle olabilir 2 gun arayla ayni yerde vermek.lazim bugun nerde verdiyseniz pazarteside orda bidaha verin bence
N NeseFlz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2022 35 27 3 31 7 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NeseFlz #4 Asyaseyit .!.: Diger konunuzada yazdim burdanda yazayim yuzde 60 artmasi yeterli yani 13ten 20ye ciksa yeterli sizinki, veridginiz kurumlar farkliysa o yizden boyle olabilir 2 gun arayla ayni yerde vermek.lazim bugun nerde verdiyseniz pazarteside orda bidaha verin bence Genişletmek için tıkla... Vallahi içimi rahatlattınız inşaallah dediğiniz gibi olur
Asyaseyit .!.: Diger konunuzada yazdim burdanda yazayim yuzde 60 artmasi yeterli yani 13ten 20ye ciksa yeterli sizinki, veridginiz kurumlar farkliysa o yizden boyle olabilir 2 gun arayla ayni yerde vermek.lazim bugun nerde verdiyseniz pazarteside orda bidaha verin bence Genişletmek için tıkla... Vallahi içimi rahatlattınız inşaallah dediğiniz gibi olur
Aycoregi1 👨👩👦👦⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 3.681 En iyi cevaplar 1 5.314 158 7 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NeseFlz #5 NeseFlz .!.: Vallahi içimi rahatlattınız inşaallah dediğiniz gibi olur Genişletmek için tıkla... Farklı yerlerde mi verdiniz
NeseFlz .!.: Vallahi içimi rahatlattınız inşaallah dediğiniz gibi olur Genişletmek için tıkla... Farklı yerlerde mi verdiniz
N NeseFlz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2022 35 27 3 31 7 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NeseFlz #6 Aycoregi1 .!.: Farklı yerlerde mi verdiniz Genişletmek için tıkla... Evet birini sağlık ocağında birini özelde verdim
Aycoregi1 .!.: Farklı yerlerde mi verdiniz Genişletmek için tıkla... Evet birini sağlık ocağında birini özelde verdim
Aycoregi1 👨👩👦👦⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 3.681 En iyi cevaplar 1 5.314 158 7 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NeseFlz #7 NeseFlz .!.: Evet birini sağlık ocağında birini özelde verdim Genişletmek için tıkla... Onunla ilgilidir canım sürekli aynı yer ve mümkünse aynı saatte yapmalısın
NeseFlz .!.: Evet birini sağlık ocağında birini özelde verdim Genişletmek için tıkla... Onunla ilgilidir canım sürekli aynı yer ve mümkünse aynı saatte yapmalısın
N NeseFlz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2022 35 27 3 31 7 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NeseFlz #8 Aycoregi1 .!.: Onunla ilgilidir canım sürekli aynı yer ve mümkünse aynı saatte yapmalısın Genişletmek için tıkla... İnşaallah o kadar üzüldüm ki.. kendimi toparlayamıyodum artık stres yapmama kararı verdim iyi düşüncem iyi olsun sizede çok teşekkür ederim
Aycoregi1 .!.: Onunla ilgilidir canım sürekli aynı yer ve mümkünse aynı saatte yapmalısın Genişletmek için tıkla... İnşaallah o kadar üzüldüm ki.. kendimi toparlayamıyodum artık stres yapmama kararı verdim iyi düşüncem iyi olsun sizede çok teşekkür ederim
Aycoregi1 👨👩👦👦⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 3.681 En iyi cevaplar 1 5.314 158 7 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NeseFlz #9 NeseFlz .!.: İnşaallah o kadar üzüldüm ki.. kendimi toparlayamıyodum artık stres yapmama kararı verdim iyi düşüncem iyi olsun sizede çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim eğer zamanin varsa yarın ilk yaptırdığın yerde yaptırsan
NeseFlz .!.: İnşaallah o kadar üzüldüm ki.. kendimi toparlayamıyodum artık stres yapmama kararı verdim iyi düşüncem iyi olsun sizede çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim eğer zamanin varsa yarın ilk yaptırdığın yerde yaptırsan
N NeseFlz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2022 35 27 3 31 8 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NeseFlz #10 Aycoregi1 .!.: Rica ederim eğer zamanin varsa yarın ilk yaptırdığın yerde yaptırsan Genişletmek için tıkla... Evet yarın orda yaptırcam inşaallah
Aycoregi1 .!.: Rica ederim eğer zamanin varsa yarın ilk yaptırdığın yerde yaptırsan Genişletmek için tıkla... Evet yarın orda yaptırcam inşaallah
A Asyaseyit Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 2.594 5.383 108 8 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NeseFlz #11 Naptiniz sonuc cikrimi