- 23 Eylül 2011
- 179
- 70
- 98
- Konu Sahibi Hayalettim
-
7 gün sonra canım
Tek kese canımHayırlısı olsun inşallah kalbini de duyarsın canım bebek var dedi mi sana kesede yoksa sırf kese mi gördü
Tek kese canım
7 gün sonra canım
Canımmm n’aptın gittin mi dokTora
Bende gitmedim canım daha bu hafta içi gitçemPazartesi gidicem canım sen n’aptın
Çok heycanlıyım bi duysak kalp atışlarınıBende gitmedim canım daha bu hafta içi gitçem
Bide sen hiç bulantı baş ağrısı yada halsizlik yaşıyormusunBende gitmedim canım daha bu hafta içi gitçem
Canımsın bende yeni hamilelendenim. İlk belirtim dediğin gibi adet sancısı gibi yumurtalık bölgesinde ağrım oldu ve hiç nedensiz belim ağrıdı. İnşallah sende hamilesindir.Kızlar sağ salim kavuşursunuz inşallah. Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin. Regl olmadan önce belirgin bi belirti yaşadığınız mı? Benim sat 26 kasım, regle 3 gün var, dün de sağ kasığımda baya batmalar oldu ard arda. Sonra vajinamın içinde de iğne gibi aşağıya doğru batma hissettim. inşallah hamileyimdir sağlıklı olarak. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için bu ay test yapma konusunda çekimserim
Ay Rabbim herkesin kalbine göre versin bende pazartesi kalp atışı için gidecem bakalımBide sen hiç bulantı baş ağrısı yada halsizlik yaşıyormusun
Çok heycanlıyım bi duysak kalp atışlarını
Bide sen hiç bulantı baş ağrısı yada halsizlik yaşıyormusun
Ay Rabbim herkesin kalbine göre versin bende pazartesi kalp atışı için gidecem bakalım
Seninki kaç haftalıkİnşallah sağ Salim duyarız bebislerimizin kalp atışlarını sabahları sadece bulantım oluyor o kadar ama tüm hamileliğini belirtisiz geçirenlerde var çok takma o yüzden kafaya belirti işini.. bu cumaya aldık biz randevuyu vakit geçmiyor
Seninki kaç haftalık
Canım şuan hastaneden çıktım kesenin içi dolu kalp atışlarınıda duydum Allah’ın izniyle 1 ay sonra gel dediBana hafta ile ilgili birşey söylemedi ilk öğrendiğimde beta 5569 çıkmıştı
Canım şuan hastaneden çıktım kesenin içi dolu kalp atışlarınıda duydum Allah’ın izniyle 1 ay sonra gel dedi
Sağol Sen n’aptın canımÇok ama çok sevindim adına canım hayırlı olsun
Sağol Sen n’aptın canım
Kıyamam sana valla çok üzüldümBugün kürtaj oldum..Sağlıksız gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?