Beta hcg bakabilirmisiniz

Kızlar sağ salim kavuşursunuz inşallah. Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin. Regl olmadan önce belirgin bi belirti yaşadığınız mı? Benim sat 26 kasım, regle 3 gün var, dün de sağ kasığımda baya batmalar oldu ard arda. Sonra vajinamın içinde de iğne gibi aşağıya doğru batma hissettim. inşallah hamileyimdir sağlıklı olarak. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için bu ay test yapma konusunda çekimserim

Canımsın bende yeni hamilelendenim. İlk belirtim dediğin gibi adet sancısı gibi yumurtalık bölgesinde ağrım oldu ve hiç nedensiz belim ağrıdı. İnşallah sende hamilesindir.

Çok heycanlıyım bi duysak kalp atışlarını

Bide sen hiç bulantı baş ağrısı yada halsizlik yaşıyormusun

Ay Rabbim herkesin kalbine göre versin bende pazartesi kalp atışı için gidecem bakalım

İnşallah sağ Salim duyarız bebislerimizin kalp atışlarını sabahları sadece bulantım oluyor o kadar ama tüm hamileliğini belirtisiz geçirenlerde var çok takma o yüzden kafaya belirti işini.. bu cumaya aldık biz randevuyu vakit geçmiyor

Seninki kaç haftalık

Merhaba hepiniz sağlıkla alırsınız inşallah bebislerinizi kucağınıza. Ben 22aralikta beta 121.31. ,24 Aralık'ta Beta 217 çıktı 25aralikta 490.65 çıktı ilerleyiş nasil sizce bir de kaç haftalık oluyor bana da yardımcı olur musunuz bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…