İnşallah çok teşekkür ederim9.16 çıktıysa gebelik var demek hayırlı olsun. Siz 2 gün sonra aynı hastanede aynı saatlerde yine kan verin. 2 kata yakın bir artış olması gerekiyor sağlıklı bir gebelik mi değil mi o şekilde takip edeceksiniz
Yükselir tabi iki güne bir artışına bak takip et aynı yerde yaptırıp. Hayırlı olsun inşallah
Çok teşekkür ederimYükselir tabi iki güne bir artışına bak takip et aynı yerde yaptırıp. Hayırlı olsun inşallah
Merhaba kuzum İnşallah bebiş seninledirKızlar Yumurtlama günlerimizi değerlendirdik. İki gün önce idrar sıkışıklığım oldu enfeksiyon diye düşündüm.hiç öyle olmazdım çünkü. Evde erken gebelik testim vardı bir tane.ertesi sabahı ikinci aç karına idrara yaptım ikinci çizgi hayalet çizgi olarak çıktı. Çok da ümitlenmek istemedim. Bugün gidip kan verdim adetim iki gün var bu arada betam 9.16 çıktı. Doktorum çok yeni olabilir beş gün sonra tekrarla dedi. Bugün de kasıklarımda batma çok fazla var ve göğüslerim dolgunlaşmış baya. Sizce yükselir mi değerim ? Böyle olup yükselen oldu mu? Merak ediyorum. Teşekkür ederim
İnşallah bitanemMerhaba kuzum İnşallah bebiş seninledir9.16 bence çok iyi bi değer iki gün kala İnşallah yükselir Yaptığın erken gebelik testi hangisi markaydı acaba ? Birde çatlama gününü biliyor musun
İnşallah kuzum benimİnşallah bitanemevet erken gebelik testi comfort. Evde iki tane kalmıştı bir gün önce yaptığım yoktu hemen ertesi sabah baktığımda silik çizgi çıktı. Yumurtlama günlerimi tahminen değerlendirdim 14 15 16. Günler olarak. Beklemiyordum ama idrarımdan çok şüphelendim çok sık gitmeye başladım
Bence var canım.Benimde aynı böyle çıktı dün. Adetine 2 gün kala kan verİnşallah kuzum benimbenim de testi sormamım sebebi benim yumurtlamamdan 6 gün geçti 6.gündeyim yani . Prodoctor marka test almış eşim ben normalde miratech yada comfort olurdu. Bende de çok silik hayalet bi çizgi var ama prodoctor testi için çok iyi yorumlar göremedim ondan moralim bozuldu açıkçası
Bence var canım.Benimde aynı böyle çıktı dün. Adetine 2 gün kala kan ver
Gerçekten testler yanıltmıyor. Beni yanıltmadı şuna tek derdim değerimin yükselmesi inşallahBence var canım.Benimde aynı böyle çıktı dün. Adetine 2 gün kala kan ver
İnşallah yükselir dualarım seninleGerçekten testler yanıltmıyor. Beni yanıltmadı şuna tek derdim değerimin yükselmesi inşallah
Test markası prodoctor ve herkes yalancı hayalet çizgi diyor ondan umudum söndüBence var canım.Benimde aynı böyle çıktı dün. Adetine 2 gün kala kan ver
bence bir test daha yap yarın. Bende merak ettim şimdiii. İnşallah vardır çünkü çizgiyi gördüm ben ve benimkiyle aynıİnşallah yükselir dualarım seninlebende bi garip durum daha var oda ben sata göre adet oluyorum yumurtlamaya göre bakarsak 5 Eylül ama sat a göre 2 Eylül yarın gidip sağlık ocağına kan versem mi yumurtlamadan sonraki 7.gün çıkar mı acaba
Şimdi baktım benim yaptığım da prodoctorrr k bir test daha yap derim yarın sabah ilk idraraTest markası prodoctor ve herkes yalancı hayalet çizgi diyor ondan umudum söndü
Aaa çok sevindim aynı test olmasınaŞimdi baktım benim yaptığım da prodoctorrr k bir test daha yap derim yarın sabah ilk idrara
Kızzzz bi cevap verAaa çok sevindim aynı test olmasınaama benim elimde başka yok ya sabah kan vermeye gidicem direk yada test alıp eve gelicem o zaman
Valla aynısını kullandım bende senin gibi dedim yanıltıyordur. Testte çıktı yarın kan ver mutlaka buradan haber ver ama ben de merak ettimKızzzz bi cevap verdoğruluk payı var mı gerçekten ya başkasının küle çevirdiği umudumu yeşillendirdin kızzz
Valla aynısını kullandım bende senin gibi dedim yanıltıyordur. Testte çıktı yarın kan ver mutlaka buradan haber ver ama baban da merak ettim bende
Valla aynısını kullandım bende senin gibi dedim yanıltıyordur. Testte çıktı yarın kan ver mutlaka buradan haber ver ama baban da merak ettim
Şöyle söyleyim bana herkes test kolay kolay yanıltmaz dediler. Hatta çok silik diye Benimde umudum yok yine kan testiyle umudum arttı hala tereddütteyim tabi artmazsa diye iki gün sonra belli olur zatenPardon bende yazacaktım otomatik yazmış canım
Anladım kuzum ama sen comfort ile garantilemişsin bende sadece prodoctor ile yola çıkıyorum onunla çıkanlar hep yarı yolda kalmış umarım ben kalmamŞöyle söyleyim bana herkes test kolay kolay yanıltmaz dediler. Hatta çok silik diye Benimde umudum yok yine kan testiyle umudum arttı hala tereddütteyim tabi artmazsa diye iki gün sonra belli olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?