Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yeni bir gebelik iki güne bir değerinize baktırın
Teşekkür ederim inanamıyorum hala gerçektenGözün aydın
Teşekkür ederim hayırlısıBenim de 45 ti canım değer önemli değil yükselmesi önemli daha başındadır inşAllah hayırlı olsun![]()
Tebrik ederim gözün aydın canımKan verdim kızlar
Tesekkur ederim canım sen neyaptin verdin mi kanTebrik ederim gözün aydın canım![]()
Yok canım vermedim daha bekliyorumTesekkur ederim canım sen neyaptin verdin mi kan
Ben dayanamadım acile gittim verdim 1 saat gecmeden çıktı sonuçlar hayırlısı olsunYok canım vermedim daha bekliyorum![]()
Hayırlısı olsun canım ne dedin peki acilde söyleyince direk yaptılar mıBen dayanamadım acile gittim verdim 1 saat gecmeden çıktı sonuçlar hayırlısı olsun
Adet günüm geçti dedim yoksa yapmıyorlardı. Adetim geçti testte de pozitif çıktı beta hcg yaptırmak istiyorum dedim hemen yaptılarHayırlısı olsun canım ne dedin peki acilde söyleyince direk yaptılar mı
Tamam canım teşekkür ederim bende bugün ya da salı günü baktiracagim inşallahAdet günüm geçti dedim yoksa yapmıyorlardı. Adetim geçti testte de pozitif çıktı beta hcg yaptırmak istiyorum dedim hemen yaptılar