Beta Hcg bakarmısınız

malaga35

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
50
18
8
27
Kızlar kan verdim beta hcg 18.88 sizin sonuçlarınız nasıldı 10dan sonrası pozitif diyorlar ama herkes farklı birşey diyor gebelik testinin fotoğraf atıyorum 1 gün arayla yaptım alttaki dün üstteki ondan önce kan testinide dün akşam verdim

Eklentiler

• 2DB53AD4-BD0D-451C-94CA-2A670983C254.webp
    2DB53AD4-BD0D-451C-94CA-2A670983C254.webp
    16 KB · Görüntüleme: 79
Evet hamilesiniz ama daha çok yeni.düzenli kan takbi ile artışı takip edin 2 günde bir 2 tat artması lazım 1000 olunca doktora gidersiniz kese için. Sağlıkla doğsun 🤲

Evet hamilesiniz ama daha çok yeni.düzenli kan takbi ile artışı takip edin 2 günde bir 2 tat artması lazım 1000 olunca doktora gidersiniz kese için. Sağlıkla doğsun 🤲
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için içim rahatladı adetime 2 gün vardı tekrar gidicem kan testine o zaman

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için içim rahatladı adetime 2 gün vardı tekrar gidicem kan testine o zaman
Rica ederim önemli olan ilk çıkar değek değil değerin düzenli olarak artmasıdır

Kızlar kan verdim beta hcg 18.88 sizin sonuçlarınız nasıldı 10dan sonrası pozitif diyorlar ama herkes farklı birşey diyor gebelik testinin fotoğraf atıyorum 1 gün arayla yaptım alttaki dün üstteki ondan önce kan testinide dün akşam verdim
adetıme 5gun kala sızın bu yaptıgınız testle ogrendım ve aynısı çıkmıstı ama ben hemen kan vermedım gunumu bekledım ..beklenen gunde degerım 310 cıkmıstı sızınkı de yenı erken vermıssınız 2gune bır artısa bakın mutlaka..adet gununuz nezaman??

adetıme 5gun kala sızın bu yaptıgınız testle ogrendım ve aynısı çıkmıstı ama ben hemen kan vermedım gunumu bekledım ..beklenen gunde degerım 310 cıkmıstı sızınkı de yenı erken vermıssınız 2gune bır artısa bakın mutlaka..adet gununuz nezaman?

Back
X