Kızlar kan verdim beta hcg 18.88 sizin sonuçlarınız nasıldı 10dan sonrası pozitif diyorlar ama herkes farklı birşey diyor gebelik testinin fotoğraf atıyorum 1 gün arayla yaptım alttaki dün üstteki ondan önce kan testinide dün akşam verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için içim rahatladı adetime 2 gün vardı tekrar gidicem kan testine o zamanEvet hamilesiniz ama daha çok yeni.düzenli kan takbi ile artışı takip edin 2 günde bir 2 tat artması lazım 1000 olunca doktora gidersiniz kese için. Sağlıkla doğsun![]()
Rica ederim önemli olan ilk çıkar değek değil değerin düzenli olarak artmasıdırÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için içim rahatladı adetime 2 gün vardı tekrar gidicem kan testine o zaman
adetıme 5gun kala sızın bu yaptıgınız testle ogrendım ve aynısı çıkmıstı ama ben hemen kan vermedım gunumu bekledım ..beklenen gunde degerım 310 cıkmıstı sızınkı de yenı erken vermıssınız 2gune bır artısa bakın mutlaka..adet gununuz nezaman??Kızlar kan verdim beta hcg 18.88 sizin sonuçlarınız nasıldı 10dan sonrası pozitif diyorlar ama herkes farklı birşey diyor gebelik testinin fotoğraf atıyorum 1 gün arayla yaptım alttaki dün üstteki ondan önce kan testinide dün akşam verdim
adetıme 5gun kala sızın bu yaptıgınız testle ogrendım ve aynısı çıkmıstı ama ben hemen kan vermedım gunumu bekledım ..beklenen gunde degerım 310 cıkmıstı sızınkı de yenı erken vermıssınız 2gune bır artısa bakın mutlaka..adet gununuz nezaman?
tamam normal yumurtalama gununuz belkı daha gectı gec dollenme vs olabılır .. artısa bakın mutlaka daha cok yenı zaten hayırlı olsunDün olmam gerekiyordu
Teşekkür ederimtamam normal yumurtalama gununuz belkı daha gectı gec dollenme vs olabılır .. artısa bakın mutlaka daha cok yenı zaten hayırlı olsun
tabi pozıtıf ama yukselmesıne bakın duzenlı artıs oluyorsa tamamdırTeşekkür ederimsonuç olarak pozitif yani dimi
2 gün sonra yani bugün sonuç 54.02 sizinle paylaşmak istedimtabi pozıtıf ama yukselmesıne bakın duzenlı artıs oluyorsa tamamdır
ya cok sevındım saglıklı bir artıs olmus gozunaydın2 gün sonra yani bugün sonuç 54.02 sizinle paylaşmak istedim
Teşekkür ederimya cok sevındım saglıklı bir artıs olmus gozunaydın![]()