- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi denizzz5900
Hamilelikte sıkıntı varsa mesala kalp atışını duyamaz alttan bakar sıkıntı yoksa ulturosondan bakarBide muayenelerde karındanmı bakılıyor yoksa alttanmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelikte sıkıntı varsa mesala kalp atışını duyamaz alttan bakar sıkıntı yoksa ulturosondan bakarBide muayenelerde karındanmı bakılıyor yoksa alttanmı
Anladım teşekkür ederimHamilelikte sıkıntı varsa mesala kalp atışını duyamaz alttan bakar sıkıntı yoksa ulturosondan bakar
Bende geçtim bu yollardan merak etmeyin 20 haftaya uzman olursunuzİnşallh![]()
Amin inşallahBende geçtim bu yollardan merak etmeyin 20 haftaya uzman olursunuzsağlıkla kucağınıza alın inşallah
![]()
2 döllenme den gününden diyorlar ama drlar hep adet den sayar 4 haftalık yaniHesaplıyorum 1 aylık çıkıyo 4 hafta falan ama bazıları 2 hafta kadar diyo
Adetin ilk günü ne zamanSon adet tarihinin başlangıcımı yoksa bitişimi
23 OcakAdetin ilk günü ne zaman
4 hafta 2 günlük23 Ocak
Kesin mi bazıları 2 hafta diyo ama her uygulamada 4 hafta gözüküyor4 hafta 2 günlük
Adete göre 4 haftalıkmış yani 2 haftalık adetliyıen gebe olamayacagıma göre ben en iyisi doktora gittiğim zaman sorayım4 hafta 2 günlük
Adetin ilk gününden sayılır nete baksan anlarsın dr da aynısını der son adet tarihini sorar ona göre hesaplar 28 gün 4 hafta oluyor sen sor yinedeAdete göre 4 haftalıkmış yani 2 haftalık adetliyıen gebe olamayacagıma göre ben en iyisi doktora gittiğim zaman sorayım![]()
Aynen o zaman 4 haftaAdetin ilk gününden sayılır nete baksan anlarsın dr da aynısını der son adet tarihini sorar ona göre hesaplar 28 gün 4 hafta oluyor sen sor yinede