Beta hcg bakarmısınız??

yagmurluhavaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
89
36
8
24
Merhaba kızlar femaranın üzerine 15 temmuz sabah 11 de catlatma iğnemi vuruldum gün aşırı ilişki oldu bugün itibariyle tam 9 gün oldu inanılmaz kasık ağrım var içimde garip bi his var erken gebelik testi yaptığımda sonuc tamamen negatifti bugun dayanamadım ve kan vermeye gittim BETA HCG : 1.53 ama her gittiğimde değerim 0.100 cıkıyordu olma artma ihtimali varmı cokmu erken gittim?

Merhaba kızlar femaranın üzerine 15 temmuz sabah 11 de catlatma iğnemi vuruldum gün aşırı ilişki oldu bugün itibariyle tam 9 gün oldu inanılmaz kasık ağrım var içimde garip bi his var erken gebelik testi yaptığımda sonuc tamamen negatifti bugun dayanamadım ve kan vermeye gittim BETA HCG : 1.53 ama her gittiğimde değerim 0.100 cıkıyordu olma artma ihtimali varmı cokmu erken gittim?
ıgneden 1.5 gun kadar sonra catlama dıyor hep. 8. gun bugun en kotu 7 yani. . cıkması yuzde 1 falan olurdu heralde :)ayrıca benımd ebazen 2 bazen 1.20 bazen 0,1 falan cıkıyor olur oyle . 0,01 de cıksa sımdı 3 4 gun sonra pozıtıf gormen mumkun :)

ıgneden 1.5 gun kadar sonra catlama dıyor hep. 8. gun bugun en kotu 7 yani. . cıkması yuzde 1 falan olurdu heralde :)ayrıca benımd ebazen 2 bazen 1.20 bazen 0,1 falan cıkıyor olur oyle . 0,01 de cıksa sımdı 3 4 gun sonra pozıtıf gormen mumkun :)
Ben de 11. Gün kan verdim 1.38 çıktı bu yükselir mi acaba?

İyi akşamlar benim pcosum var düzenli adet olamıyorum en son adetim 5 hazirandı bugün testere yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 136,4 çıktı bu normalmi ben en erken 45 50 günde adet gören biriyim

İyi akşamlar benim pcosum var düzenli adet olamıyorum en son adetim 5 hazirandı bugün testere yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 136,4 çıktı bu normalmi ben en erken 45 50 günde adet gören biriyim
artıs onemlı canım benım. hayırlı olsun. ınsallah saglıkla ılerlesın. 7. haftandasın adet peryodunda. normal yanı adet dongune gore. bu 4 haftalık hamılelık bhcg sı ya senınkını de gec dollenmeden 3 hafta kadar degıstırcek doktor 26 hazıran son adet tarıhı dıye guncelııycek atıyorum. artısı ıcın ılk olcumden 48 saat sonra tekrar vermek ya da 2 3 saat cok onemlı degıl ıste 2 gun dıyelım kabaca en azından bı 250 olması lazım:)))

Çok normal pcos nedeniyle belli ki geç yumurtlamışsınız o da geç döllenme olmuş. Artışı takip edin 🙂

Kizlar ben 7 gün önce kan verdim beta 1 cikti. Dün regl olmam gerekiyodu olmadim bugün tekrar kan verdim 17 cikti doktorum hamilesin dedi ama deger cok düşük sanki

Canım malesef yok gibi gözüküyor çünkü her hastane labaratovuranın farklı referans değeri var benimde bi hastane de verdiğimde 0.37 çokıyor bi hastanede 2.5 başka bi hastanede 2.80 çıkıyor ve aralarında 1 er gün var

Beta degerim 12 ye düştü regl oldum kkmyasal gebelik geçirdim sanırım :(
Çok üzgünüm 🥺 geçmiş olsun inşallah yeniden bu duyguları yaşayacaksınız emin olum Rabbim en güzellerini nasip edecek demek ki sağlıksız bi gebelik olacakmış ki böyle olmuş seni ve bebeğine zarar olacağına sağlıksız olacağına hayırlısı buymuş en azından gebe kalabiliyorsun öyle düşün ben 2 senelik evliyim daha hiç gebelik olmadı kimyasal da başka türlü de bu ay tedaviye başladım o yüzden şükret canım ❤️🤲🏻🥲

Çok üzgünüm 🥺 geçmiş olsun inşallah yeniden bu duyguları yaşayacaksınız emin olum Rabbim en güzellerini nasip edecek demek ki sağlıksız bi gebelik olacakmış ki böyle olmuş seni ve bebeğine zarar olacağına sağlıksız olacağına hayırlısı buymuş en azından gebe kalabiliyorsun öyle düşün ben 2 senelik evliyim daha hiç gebelik olmadı kimyasal da başka türlü de bu ay tedaviye başladım o yüzden şükret canım ❤️🤲🏻🥲
Teşekkür ederim güzel dileklerin için bende ilk defa gebe kaldım ama sevincim sadece bir hafta sürdü regl olduğumu görünce oturup saatlerce ağladım ama dediğiniz gibi sağlıksız bir gebelik olacağına erkenden benden gitmesi en hayırlısıdır belkide ama hevesim umutlarım yerle bir oldu. Rabbim en kısa zamanda aldığının yerini doldursun inşallah. Hem size hem bana hemde isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ne tedavisine başladin tüp bebek falan mi, bide niye olmadi benjm esimde sperm sorunu var benimde tüplerim tikaliydi diye olmuyodu

Back
X