- Konu Sahibi farrahdiba
Kızlar betahcg ve total hcg arasında ki fark nedir
Beta-hcg sonuçları değerleri ve değerlendirmesi
Beta-hcg sonuçları değerleri ve değerlendirmesi
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm bugün keseyi gördük şükür kalp atışalrı haftaya dedi dr. bakalım hayırlısı .sen neler yapıyorsun mücadeleyi bırakmak yok.
benim sat 08.02.2014
28 günde bir adt döngüm
bebek istiyoruz ve yumurtlama günlerimi hesapladım.
ayın 25.inde gidip beta hcg yaptırdım dayanamayıp 0.2 çıktı negatifçokmu erken yaptırmışım?
normalde adt olmadan birkaçgün önce gögüslerim şişer ve ağrır bel ağrısı adet olcagım gün olur bilirim.
ama 1 haftadır göğüslerim şiş ve belim ağrıyo kasıklarım gergin sizce hala hamile olma şansım var mı?
adete yakın tekrar yaptırayımmı testi![]()
Ayy cnm cok sewndim darisi kalp atislarna insallh...yok cnm ben birakmam mucadeleyi yontemini ogrndim artk.dr lara kulak tikacam yine.yine kullandgm bitkisel ilaclardan alicam haftasonu gidcem.corekotu bala yine baslicam.ama pek acele etmicem.hamileym diye cok yedim cok kilo aldm kisa surede.dusukten sonra da moralm bozuldgu icn yedim...anlayacagn acil kilo vermem lazm biraz kilo vereym inşallah sonrasnda olur....
benim sat 08.02.2014
28 günde bir adt döngüm
bebek istiyoruz ve yumurtlama günlerimi hesapladım.
ayın 25.inde gidip beta hcg yaptırdım dayanamayıp 0.2 çıktı negatifçokmu erken yaptırmışım?
normalde adt olmadan birkaçgün önce gögüslerim şişer ve ağrır bel ağrısı adet olcagım gün olur bilirim.
ama 1 haftadır göğüslerim şiş ve belim ağrıyo kasıklarım gergin sizce hala hamile olma şansım var mı?
adete yakın tekrar yaptırayımmı testi![]()
inş.canm beni dinlersen incir kürü ve havuç kürünü dene fsh için de hayıt çayı iç ben öyle yapmıştım
Cnm ben gecen yil incir kuru yapmistm bir de hayit suyu icmistm bi şişe. Sonra devm etmedm.havuc kurunu de duydm ama yapmadm nasil yapildgni yazar misn.hayit cayi derken bitkisini alıp kullandn de mi sabah aksam mi ictin? Bir de bunlari deniyim.bitklern gucune cok inaniyorm..
bence de erken biraz bekle herkesin farklı oluyor
E massallah canim erken tabi hele benim gibi geç dollenme yasiyorsan :) ben gunum 4 gün gecmisken 1.20 cikti 10 gün daha bekledim 126 cikti erken yani hamilesindir insaallah..
canm açıkçası ben çalştığım için biraz düzensiz kullandım.okul müdürüyüm tam çayımı içecem biri geliyor kalıyor ya da toplantısı velisi şu su busu ama 2.dönem aralığında evde çok düzenli içtim 15 gün buyunca sabah akşam hayıt çayı içtim sabah akşam incir ve havuç kürü içtim.hayıt çayı çok minik sert bir bitki çay demler gibi demliyordum .incir kürünü ise yarım litrelik klorsuz suyu kaynatıp içine 8-9 adet inciri ikiye bölüp suyun içine atıp sonra büyük bir havucu 4 e bölüp onu da ekleyip 20dk.kaynatıp 2 dk.dinlendiriyordm.çok soğumadan ılık olcak şekilde içiyordum.eğer çaılşmıyorsan düzenli uygulayabilirsin daha da iyi olur.
ben bu mesajı sonradan gördüm tebrikler ozaman Allah kucağına almayıda nasip etsin
Teşekkürler cnm ilaclarmin yani sira bunlari da uygularim.sana yetisrim belki birlikte büyütüruz gobisleri :)
slm canım var mı bir değişiklik bende hala tık yok rabbim hepimizin yüzünü güldürsün![]()