Beta hcg bi bakın lütfen

scarlettjohansson

... billion euros
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
970
1.982
63
30
kızlar diğer konum taşındı ve açıkçası pek ilgilenen olmadığı için buraya yazıyorum
Nisan 13 son reglimin başlangıcıydı
Evde test yaptım olumlu sonuç aldım dün doktora gittim ultrasonda gözükmedi,kan tahlili yapıldı sonuç 71.49 çıktı
Doktor regl tarihime göre hesapladığı için 6 haftalık gibi duruyor ama geç döllenmede olabilir dedi ve yinede değerin düşük dedi ben dış gebelik vs korktum açıkçası bu değer çokmu düşük ?
Yarın tekrar kan tahlili yapılıcak yükselip yükselmediğine bakılıcak çok korkuyorum:cry:

*Doktordan geldim bugün çok şükür kesemi gördük geç döllenme ve 5 haftalık henüz ama yinede kanamam durmuyor doktor önümdeki 3 ay çok önemli dedi ve bu kanamalar sebebiyle düşükte yapabileceğimi söyledi...
Progestana devam + iğne de vuruldum bugün
Hayırlısı diyorum ve rabbime sığınıyorum..

Son düzenleme:
Aynısı geçen hafta başıma geldi,dış gebelik mi diye içim içimi yedi. Boşa kuruntu yapma,inş. öyle bir durum olmaz.
Vajinal bakmak isterse de bakılsın o şekilde görebilir.
Bir de doktorum 1500ün altında ultrasonda görülmeyebilir dedi,benimki 2040tı ve dış gebelik olabilir demişti düşün.

boşuna umutlanma acı gerçek maesefki değerin çok az gec döllenmede olsa şimdiye degerinin katlanması gerekirdi Allahdan ümit kesilmez ama böle gebeliklerin %99 u bitio başımada geldi

kızlar diğer konum taşındı ve açıkçası pek ilgilenen olmadığı için buraya yazıyorum
Nisan 13 son reglimin başlangıcıydı
Evde test yaptım olumlu sonuç aldım dün doktora gittim ultrasonda gözükmedi,kan tahlili yapıldı sonuç 71.49 çıktı
Doktor regl tarihime göre hesapladığı için 6 haftalık gibi duruyor ama geç döllenmede olabilir dedi ve yinede değerin düşük dedi ben dış gebelik vs korktum açıkçası bu değer çokmu düşük ?
Yarın tekrar kan tahlili yapılıcak yükselip yükselmediğine bakılıcak çok korkuyorum:cry:

Yarin dedigin gibi tekrardan test yaptir. Eger 120 ve uzeri cikarsa cok buyuk ihtimalle hamilesin:) buraya da yazarsin sonucunu.

Aynısı geçen hafta başıma geldi,dış gebelik mi diye içim içimi yedi. Boşa kuruntu yapma,inş. öyle bir durum olmaz.
Vajinal bakmak isterse de bakılsın o şekilde görebilir.
Bir de doktorum 1500ün altında ultrasonda görülmeyebilir dedi,benimki 2040tı ve dış gebelik olabilir demişti düşün.
2040 çok iyi maşallah hayırlı olsun bebişiniz inş.ama benim düşük off kafayı yicem çok üzülüyorum

Bana da boş gebelik olabilir vs dedi korkuttu doktor. Sadece kese var bebek yok dedi. Vajinal usg baktırdım bir sonraki gidişimde kalp atışlarını dinledim. Geç döllenme yani. Korkma, sakin tut kendini biraz zor oluyor ama oluyor :)
Sakin duramıyorumki :(( inşallah geç döllenmedir cnm bu gebelik planlı olmasada can ı gönülden istedim yavrumu inş dediğin gibidir inş inş

Üzme kendini inşallah geç döllenmedr. Hem sana bi örnek vereyim arkadaşın adetin gün geçmesine rağmen hcg 19 du yani seninki geç döllenme Dr. Belirtin bir varmı neler hissediyorsun

Üzme kendini inşallah geç döllenmedr. Hem sana bi örnek vereyim arkadaşın adetin gün geçmesine rağmen hcg 19 du yani seninki geç döllenme Dr. Belirtin bir varmı neler hissediyorsun
Belirti derken?bi kaç gün önce gelen pembemsi akıntım kahverengi akıntımda kayboldu gitti,doktor normal olabileceğini söyledi bunun için...onun dışında hafif kasık ağrım oluyor arada ama çok hafif,baş dönmem oluyor vede çok sinirli huysuz oldum herşeye ağlar oldum kafayımı yedim diyorum ..
Eşim yana kay azıcık dedi başladım ağlamaya ayy çok vahim durumdayım galiba

Belirti derken?bi kaç gün önce gelen pembemsi akıntım kahverengi akıntımda kayboldu gitti,doktor normal olabileceğini söyledi bunun için...onun dışında hafif kasık ağrım oluyor arada ama çok hafif,baş dönmem oluyor vede çok sinirli huysuz oldum herşeye ağlar oldum kafayımı yedim diyorum ..
Eşim yana kay azıcık dedi başladım ağlamaya ayy çok vahim durumdayım galiba
Göğüs ağrısı mide bulantısı var mı. Yarın yaptr tekrar kan testi

2 gün daha sabretmekten başka şansınız yok gibi.. değeriniz katlanırsa sağlıklı bi gebelik ama katlanmazsa sıkıntı var..

dilerim sağlıklıdır :anne:

Sakin duramıyorumki :KK43:( inşallah geç döllenmedir cnm bu gebelik planlı olmasada can ı gönülden istedim yavrumu inş dediğin gibidir inş inş

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun, kalbini ferah tut her türlü. Bende hiç beklemediğim anda hamile kaldım, hatta doktor tüp bebek yaparız demişti. Bi baktım hamileyim.

Back
X