Beta hcg bi bakın lütfen

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun, kalbini ferah tut her türlü. Bende hiç beklemediğim anda hamile kaldım, hatta doktor tüp bebek yaparız demişti. Bi baktım hamileyim.
Benim ikinci bebeğim olucak inş planladığımız bi olay değildi ama çok istedim miniğimi :( hayırlısı neyse o olsun diyeyim Allaha sığındım artık

Mide bulantım sabahları oluyor bi kaç gündür
Onun dışında göğüslerimde hassasiyet var
Yarın yapılıcak inş
Bir makalede okumuştum hamilelikte mide bulantısı var ise o gebelik yüzde 99 sağlıklı diye. Hem yolunda gitmeyen bişey olsaydı kendini belli ederdi korkma inşallah bebeğin seninle

güzel doktorlar bulun, iyi olsun, sizi korkutmasın. 14 nisan son adet olduğum tarihti. Adet olmam gereken 11 mayısta beta hcg değerm 171 idi. 2 gün sonrası 432. benim doktorum 432 ile çok iyi olduğunu hiç bir problem olmadığını söyledi. Keseyi görmek için 1 hafta sonra çağırdı onuda gördük şükür. Ama bana deseydi bu değer düşük ( ki aynı dönemlerde arkadaşımın 1500 lerdeydi) eminim üzüntüden çatlardım, kabus günler geçirirdim. şimdi bana bir hafta sonra kalp atışı dedi ki 2 gün sonrası oluyor, hiç stresim yok.Doktor gerçekten önemli. Ben bu sitede hcg değeri 14 ile başlayıp çocuğunu kucağına alanı gördüm, duydum.ümitsiz olmayın.

Benim 4 haftalıkken 1625 ti dış gebelik ya da ikiz olabilir dedi bana. Bebişim tek. Dış gebelikte de değildi yani. Çok bilirler korktmayı

QUOTE="mavikara, post: 46658131, member: 688996"]Bir makalede okumuştum hamilelikte mide bulantısı var ise o gebelik yüzde 99 sağlıklı diye. Hem yolunda gitmeyen bişey olsaydı kendini belli ederdi korkma inşallah bebeğin seninle[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için inş bebeğim benimle :KK68:

kızlar diğer konum taşındı ve açıkçası pek ilgilenen olmadığı için buraya yazıyorum
Nisan 13 son reglimin başlangıcıydı
Evde test yaptım olumlu sonuç aldım dün doktora gittim ultrasonda gözükmedi,kan tahlili yapıldı sonuç 71.49 çıktı
Doktor regl tarihime göre hesapladığı için 6 haftalık gibi duruyor ama geç döllenmede olabilir dedi ve yinede değerin düşük dedi ben dış gebelik vs korktum açıkçası bu değer çokmu düşük ?
Yarın tekrar kan tahlili yapılıcak yükselip yükselmediğine bakılıcak çok korkuyorum:cry:
Canım benim 21di ve iki gün sonra 79 oldu önemli olan iki katına çıkması gün aşırı alttan bakmadi mi peki ? Alttan kesin sonuç alirdiniz

Benim 4 haftalıkken 1625 ti dış gebelik ya da ikiz olabilir dedi bana. Bebişim tek. Dış gebelikte de değildi yani. Çok bilirler korktmayı
aslında güleryüzlü sohbetli bi doktordu ilk defa gittim
Hatta ben kese görünmeyince üzüldüm üzülme dedi en fazla bebek yoktur bi daha ki ay a kalırsın dedi ki bana en kötü ihtimali normalmiş gbi söyledi yıkıldım orda zaten

güzel doktorlar bulun, iyi olsun, sizi korkutmasın. 14 nisan son adet olduğum tarihti. Adet olmam gereken 11 mayısta beta hcg değerm 171 idi. 2 gün sonrası 432. benim doktorum 432 ile çok iyi olduğunu hiç bir problem olmadığını söyledi. Keseyi görmek için 1 hafta sonra çağırdı onuda gördük şükür. Ama bana deseydi bu değer düşük ( ki aynı dönemlerde arkadaşımın 1500 lerdeydi) eminim üzüntüden çatlardım, kabus günler geçirirdim. şimdi bana bir hafta sonra kalp atışı dedi ki 2 gün sonrası oluyor, hiç stresim yok.Doktor gerçekten önemli. Ben bu sitede hcg değeri 14 ile başlayıp çocuğunu kucağına alanı gördüm, duydum.ümitsiz olmayın.

Ne mutlu size inş darısıda başıma.şuan o dediklerinşzin hepsini yaşıyorum inanın. Doktor çok önemli haklısınız ...Doktorum dinledi konuştuk ettik ama ultrasonda kese görünmüyor deyince çok üzüldüm üzülme en fazla bebek yoktur bi dahaki ay kalırsın dedi ki bu benim için söylemesi düşünmesi çok zorken en kolay yoldan basitçe söyleyiverdi,alışmışlar artık onlara normal geliyor geliyor da karşısındaki yıkılıyor haberi yok:( büyük ihtimal gebeliğim sorunsuz ilerlerse farklı doktor arayışlarına girerim ...

aslında güleryüzlü sohbetli bi doktordu ilk defa gittim
Hatta ben kese görünmeyince üzüldüm üzülme dedi en fazla bebek yoktur bi daha ki ay a kalırsın dedi ki bana en kötü ihtimali normalmiş gbi söyledi yıkıldım orda zaten
ben 5. Hafta beta hcg m çok yüksekken bile transvajinale girdim. Karnımdan göremedim 10. Haftaya kadar. Rahmimde eğrilik olduğu için. Gerçekten sen ne düşünürsen düşün sonuç aynı olacak onu da sen bilemezsin zamana bırak. İnşallah tutunur hayata bebeğin :)

Yok maledef alttan bakmadı ultrasonda göremeyince direkt kana yolladı ya off çok sıkıntı içindeyim şuan nolucak diye :KK43:
Hmm stres yapma Canım inş iki katına çıkar ki diş gebelik olmamış olur bende sen gibiydim hiç uyuyamamistim Allah büyük üzülme inş çıkar

Çok şükür Allahıma bugün doktora gittim ve değerlerim 190 çıktı yani 2 gün de katlamış
Doktorum çok güzel artmış dedi sevinebilirsin dedi bi hafta sonra küçüğümü görmeye gidicez
Şuan öyle mutluyumki yazarken ağlıyorum ..

O his nasil birsey cok iyi biliyorum canim. Tebrik ederim, tadini cikar. Hamilesiiiiiiin! :KK71: :halay:

Back
X