Beta hcg bir yükselip bir düşüyor

ozyel25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
214
97
48
39
Merhaba hanimlar .ilk hcg 3.2 cikti. Ikinci 47.6 üçüncü 13.0 sonuncusu 369.7 cikti.....13.0 ciktiginda dr dusuk yapiyorsun dedi.ertsi gun 369.7 cikti.sizce dusuk olsa degerim daha da dusmezmiydi.ayrica degerler arasinda kat sayilari cok tutarsiz bu normal mi.bir sorum daha var bebek ne kadar zaman da tutunur.lutfen tecrubesi olanlar cvp atsin

Hic bilmiyorum.dr bisry soylemedi.yarin yine hcg var bakalim ne cikacak.idrarda da cift cizgi cikiyor
Öncelikle bu testler aynı hastanede mi yapıldı ? İki gün arayla yaptırdınız herhalde di mi testleri? Bazen laboratuvar kaynaklı da degerlerde yanlışlık ola olur. Çok istisnai olarak. Umarım oyledir ve sağlıklı bir gebeliginiz vardır

Ayni hastanede yapildi testler canim. Yarin tekrar yapilcak bakalim artik yarin kesinlesir herhalde

Ilk defa böyle inisli cikisli sonuclar gördm canm umarm bi sorn yoktum bilgilendir bizide mrk ettim..acaba hastanedeki test cihazi filanmi bozuk diye bi düşündum..

Yarin tekrar baktiracwgiz ayni yerde bu sefer oranin dr unada gorunecegiz.umarim hersey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…