Beta hcg çıkar mı ?

Minik Balina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
25
16
88
29
Merhaba kizlar aslinda dun gece belirtilerim üzerine bir konu açmıştım ama bu da ayri bir sorunsal , Sizlere sorum şu adetime 4 gün var ve sabah gidip kan tahlili yaptıracağım eğer gebelik varsa beta hcg de çıkar mı insallah çıkarsa beta hcg kaç olmali lütfen yardımcı olursaniz cok sevinirim teşekkürler

Merhaba kizlar aslinda dun gece belirtilerim üzerine bir konu açmıştım ama bu da ayri bir sorunsal , Sizlere sorum şu adetime 4 gün var ve sabah gidip kan tahlili yaptıracağım eğer gebelik varsa beta hcg de çıkar mı insallah çıkarsa beta hcg kaç olmali lütfen yardımcı olursaniz cok sevinirim teşekkürler
canım 6 geçmeli diye biliyorum yada 12

Hamile degilim olsam da sasardim zaten artik istemiyorum yeter biktim bu gidisle kafayi yiyecegim olmasin daha iyi

Hamile degilim olsam da sasardim zaten artik istemiyorum yeter biktim bu gidisle kafayi yiyecegim olmasin daha iyi
Böyle stres yaparsaniz olmasi da zor arkadasim.
Ben 4senelik evliyim 3 sene sonra kavusucam bebegime inşallah benim esimde sorun vardı üstelik.
Isyan etme gunaha girme Rabbime sığın cokca dua et vakti zamani gelince nasip olacak inşallah.
Bu sekilde isyanla hicbirsey elde edemezsin.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Back
X