Beta hcg çok acilll bi bakın

eliss_1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
13
-3
1
25
4 kasımda şüpheli ilişkim oldu ertesi gün hapı aldım 15 saat icinde (adetim 2 gün önce bitmişti) 19 kasımda beta hcg testi verdim 0.10 çıktı adetim şuan gecikti ertesi günu hapindan kaynaklı herhalde testi tekrar yaptirmalimiyim

Hap içmişsin zaten test de yapmışsın eğer hamile olsaydın değerin yüksek çıkardı. Hap bütün hormonları alt üst ediyo regl gecikmen çok normal. Korkma yani

Hap içmişsin zaten test de yapmışsın eğer hamile olsaydın değerin yüksek çıkardı. Hap bütün hormonları alt üst ediyo regl gecikmen çok normal. Korkma yani
15 günde belli olurmu bide şüpheli iliskim adet bitiminden 2 gün sonra oldu bide bilindik ertesi günü hapı değildi eczacınin önerdigi bir haptı

15 günde belli olurmu bide şüpheli iliskim adet bitiminden 2 gün sonra oldu bide bilindik ertesi günü hapı değildi eczacınin önerdigi bir haptı
Hamile kalmak için yumurtlama günlerinde ilişkiye girmen lazım . Ayda %20 şansın var hamile kalmak için, sen yumurtlama gününde değilken ilişkiye girmişsin bide hap içmişsin. Korkma , bir sonrakinde korun böyle korkun olmasın

Gerek yok
Hapı içtiğiniz için böyle. Boşuna içmeyin demiyorlar.
Zaten adet bitiminden 2 gün sonraki ilişkiyle hamilelik düşük ihtimal

Ama ertesi günu hapı bikindik değildi abalevo diye bir hap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…