Beta HCG Değer

galedriel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2022
8
0
1
31
Merhaba Kızlar Bir Şey sormak İstedim hamilelik için ayın 10 unda ilk kan testi yaptırdgımda beta hcg degerim 54.07 olarak çıkmıştı tekrar ayın 14 ünde yaptırdıgımda 286.1 çıktı bu degerlere göre kaç haftalık oluyor biliyormusunuz ?

Merhaba Kızlar Bir Şey sormak İstedim hamilelik için ayın 10 unda ilk kan testi yaptırdgımda beta hcg degerim 54.07 olarak çıkmıştı tekrar ayın 14 ünde yaptırdıgımda 286.1 çıktı bu degerlere göre kaç haftalık oluyor biliyormusunuz ?
Hayirli olsun kac haftalik oldugu beta degerine gore degil son adetin ilk gunune gore hesaplanir.

Bence güzel😍 benimde ilk betam 87.2 çıktı bşr daha yaptırmadım😂 cuma günü yaptıracagım.
Bence seninki daha 3 4 haftalık

Çokkkk heycanlo😂 sen ilerlemişsin ben daha yeni öğrendim düşün acaba kimyasalmı acaba varmı yok u😅 yani stres stres yazık bebeişlere sakin olalım
seninde hayırlı olsun inşllh saglıkla kucagına alırsın iyi düşünelim iyi olsun <3

Kızlar adetim bir hafta geçti beta hcg 493 çıktı düşük geldi bana 😌sat Aralık 12 Aralık 2 kürtajım var sevinemiyorum

Back
X