Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun kac haftalik oldugu beta degerine gore degil son adetin ilk gunune gore hesaplanir.Merhaba Kızlar Bir Şey sormak İstedim hamilelik için ayın 10 unda ilk kan testi yaptırdgımda beta hcg degerim 54.07 olarak çıkmıştı tekrar ayın 14 ünde yaptırdıgımda 286.1 çıktı bu degerlere göre kaç haftalık oluyor biliyormusunuz ?
Bence güzelMerhaba Kızlar Bir Şey sormak İstedim hamilelik için ayın 10 unda ilk kan testi yaptırdgımda beta hcg degerim 54.07 olarak çıkmıştı tekrar ayın 14 ünde yaptırdıgımda 286.1 çıktı bu degerlere göre kaç haftalık oluyor biliyormusunuz ?
bende öyle düşünyrm ama bilemedim Heycanlı bir durumBence güzelbenimde ilk betam 87.2 çıktı bşr daha yaptırmadım
cuma günü yaptıracagım.
Bence seninki daha 3 4 haf
teşeekkür ederimmm son adetim 14 aralıktı hesaplamada çok iyi degilim :/Hayirli olsun kac haftalik oldugu beta degerine gore degil son adetin ilk gunune gore hesaplanir.
Çokkkk heycanlobende öyle düşünyrm ama bilemedim Heycanlı bir durum![]()
seninde hayırlı olsun inşllh saglıkla kucagına alırsın iyi düşünelim iyi olsun <3Çokkkk heycanlosen ilerlemişsin ben daha yeni öğrendim düşün acaba kimyasalmı acaba varmı yok u
yani stres stres yazık bebeişlere sakin olalım
Sende inşallah sağlıkla alırsın kucagına canımseninde hayırlı olsun inşllh saglıkla kucagına alırsın iyi düşünelim iyi olsun <3
birde hesaplamayı ögrenebilirsem dha iyi olurseninde hayırlı olsun inşllh saglıkla kucagına alırsın iyi düşünelim iyi olsun <3
18 ocak itibariyle 4hafta 0günlük hamilesin 4+0 yaniaralık 14 son adet günümdü
2 gun sonraki yukselme orani onemliKızlar adetim bir hafta geçti beta hcg 493 çıktı düşük geldi banasat Aralık 12 Aralık 2 kürtajım var sevinemiyorum
Baktırmadım ona bilerek şimdi de merak ediyorum önceki sağlıksız gebeliğinde de yükselmişti değerim2 gun sonraki yukselme orani onemli