Beta Hcg Değeri 10. Gün 7,56

Dreams3507

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
1
0
1
31
Merhabalar,

5. gün embriyosu transferden sonra 10. gün test yaptırdım. Değer 7,87 çıktı. Doktorum çok düşük olduğunu iki gün sonraki test sonucunu görmemiz gerektiğini söyledi. Kan testinde bu değerleri görüp süreci olumlu devam eden var mıdır aranızda?

Merhabalar,

5. gün embriyosu transferden sonra 10. gün test yaptırdım. Değer 7,87 çıktı. Doktorum çok düşük olduğunu iki gün sonraki test sonucunu görmemiz gerektiğini söyledi. Kan testinde bu değerleri görüp süreci olumlu devam eden var mıdır aranızda?
Yazip yazmamakta cok kararsiz kaldim moralinizi bozmak istemem ama bi tanidigimin bi hafta gecikmisti ama onun gec dollenme gibi bi ihtimali yoktu sonucu 7 cikti sonra 130 sonra 190 ama sonuc kesesi gelismedi degerin yukselmesi cok onemli ama gec dollenme olduysa olabikiyor

Merhabalar,

Benim 3.gun emriyosu 11.gun 24 cikmisti kandegeri dr artisin onemli oldugunu soylemisti

Back
X