Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar şüpheli ilişkiden 1.5 ay sonra adet düzensizliği için gitmiştim ve rahim kalınlığının ince olduğunu söylediler 7 mm ve kan sonucum bu ama anlamadığım şey şu çoğu kişide ya 0,100 gibi değerler çıkmış yada <2 gibi çıkmış bende << işareti var acaba ne anlama geliyor gebelik yok ama kafama takılan bu oldu
< işareti küçüktür demek. Yani sizin değeriniz 2 den de küçük bi değermiş. Laboratuvarlar farklılaşınca referans aralığı, sonuç gösterim şekli vs değişik oluyo. Endişelenecek bi şey yok...
< işareti küçüktür demek. Yani sizin değeriniz 2 den de küçük bi değermiş. Laboratuvarlar farklılaşınca referans aralığı, sonuç gösterim şekli vs değişik oluyo. Endişelenecek bi şey yok...
Çok teşekkür ederim kafama takılmıştı bayadır çok düzenli adet gören biri değilim yani bazen 25 gün bazen 28 bazen 32 felan zaten bu testi 1.5 ay önce yapmıştım üstüne adetimi gördüm işte kuşku kalıyor insanın içinde