Beta HCG değeri 37 düşük mü?

hayatumuttur

hayırlı kıl rabbim...
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
1.031
460
83
Adetime 2 gün var arkadaşlar belirtilerim yoğun diye test yaptırdım 37.85 çıktı pazartesi tekrar gidecem ama zaman da geçmiyor takıldım yani bu durumda olan oldu mu acaba çok düşük mü?

düşük değil normal aralıkta o değer zaten önemli olan değerden çok düzenli olarak 2 ye katlanması 24-48 saat içinde 2 ye katlanacaktır. bnm de bgn adet günümdü 158 çıktı mesela. gebeliği erken öğrenmenin de böyle bi sıkıntısı var.değerim yükseldimi yükslemedimi yok kese göründümü,yok kese dolumu.fazla düşünme pzrtesi yükseldiğini görürsün inş.

Adetime 2 gün var arkadaşlar belirtilerim yoğun diye test yaptırdım 37.85 çıktı pazartesi tekrar gidecem ama zaman da geçmiyor takıldım yani bu durumda olan oldu mu acaba çok düşük mü?
bence gayet normal benim adeti 2 gün geçtiğinde 10 çıkmıştı doktor ona bile sağlıklı gebelik olabilir dedi ama malesef kimyasal gebelik oldum senin adet günün bile gelmemiş o zaman yükselir insallah

Benim adetim.4 gun geciktiii...okadar cok.hamile kalmak.istiuorumkiiiii....benim gecikmemin.psikolij oldugunu.bile dusunuyorum

Eger bebk.tutunursa.ve.hamileysem bugun 16bgunluk olmus oluyo...3 gun.once.test yaptim.negatif bidaha.yapsam.belli olurmiki

Kimyasal gebelikk. Nedirkii dis gebeligi.duydum.ama bunu.hic duymadim
kanda beta hgc değeri pozitif çıkıyor ama sonra artmıyor. bebek ve kese görünmüyor sonra zaten beta hgc değeri düşmeye başlıyor kanaman oluyor ve gebelik sonlaniyor buna diyorlar kimyasal gebelik

Evet değerim arttı 3 gün sonra 137 oldu bugünde gittim keseyi gördüm ama küçük 4 hafta 5 günlük dedi ama son adetime gore 5 hafta 4 günlük bidaha 2 hafta sonra gidecem inşallah her şey yolundadır..

Evet değerim arttı 3 gün sonra 137 oldu bugünde gittim keseyi gördüm ama küçük 4 hafta 5 günlük dedi ama son adetime gore 5 hafta 4 günlük bidaha 2 hafta sonra gidecem inşallah her şey yolundadır..
hayırlı olsun cnm çok sevindim :) sağlıkla kucağına alırsın insallah

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... İkinci gebelik mi ?
Benim ikinci
Allah sağ salim kıcağımıza almayı nasip etsin

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... İkinci gebelik mi ?
Benim ikinci
Allah sağ salim kıcağımıza almayı nasip etsin
Evet cnm 2 yasında oğlum var allah nasip ederse araların da 3 yaş olacak bakalım..
Cnm sende sağ salim al kucağına inşallah allah yardımcı mız olsun :)

merhaba arkadaşlar aşılamanın 14. günü tahlil yaptım 32.6 çıktı böyle çıkıpta yükselen varmı

Aşılama olduğu için cnm benim pek fikrim yok açıkçası ama artabilir doktoruna göstermedin mi sorsaydın keşke

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…