Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
son adet tarihim 6 eylul.. 5 ekimde bhcg değeri 3853..iki gün sonra yani bugün 5765...bu artış normal mi?bayram nedeniyle doktora gidemedim..bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler....
amin allah herkese nasip etsin insallah.. ben 2 katına çıkmalı diye biliyordum yani 7700 falan olmalı ama 5700 çıkınca korktum sorun var diye...umarım yolundadır herşey..çok teşekkürler..
Merhaba iyi geceler. Bugün kanda beta hcg testi yaptırdım. 256.6 çıktı. Bu sonuca göre hamileyim. Lakin 8 gün önce yaptirdigim bhcg de 1.37 çıkmıştı. Bu artış normal mi? Bilgisi olan yardimci olabilir mi acaba?
Bnmde ilk 31.80 3 gün sonra 128.60 çıktı ama kaç haftalık falan bilmiyorum ve dün de kahverengi kananam oldu 2-3 damla kadar bugün doktora gidecem tekrar bakalım.norMal mı herşey. Bide ultrasyonda görünür mü bugün acaba Lütfen yardımcı olun ya