beta hcg değeri artışı

gokyuzuduy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
11
5
1
31
merhaba herkese. carsamba aksamüstü idrar testiyle cift cizgiyi gördüm. aksamında kan testi yaptırdım. ve değer 60 cıktı. diğer gün doktora gittim. tekrar kan testi istedi artışı takip etmek icin. cuma aksamı aynı saatte tekrar kan testi yaptırdım. sonuc 113 cıktı. bugün doktorla görüştüğümde birazcık düşük. 120 bekliyordum dedi. ve pazar aksamı icin tekrar test istedi. ben de endişelenmeli miyim herhangi bi sorun var mı diye sorduğumda henüz erken sonrakini bekleyelim dedi.
ve tabii ki ben endiselendim burda aynı baslıklı konulara baktığımda aslında bir cogumuzun aynı seyi yasadıgını gördüm. %60 artıs bile normal sayılıyormus. ama yinede icim rahat etmedi ve burda paylasmak istedim. benzer seyler yasayanlar varsa yorum yazarsanız cok sevinirim..

Hayırlı olsun bence endişelenecek birşey yok %60 ve üstü kabul edilir ki sizinki %95 falan artmış. Bence bu doktorla devam etmeyin
1 kez daha test verin yada sabredebilirseniz haftaya cuma falan direk.ultrasona gidin

Hayırlı olsun bence endişelenecek birşey yok %60 ve üstü kabul edilir ki sizinki %95 falan artmış. Bence bu doktorla devam etmeyin
1 kez daha test verin yada sabredebilirseniz haftaya cuma falan direk.ultrasona gidin
bence de haklısınız doktor zaten gecici olarak gittim. doktor arıyorum. cok tesekkürler

Herkes doktorlardan daha mı iyi biliyor acaba hemen doktoru değiştir havasına giriyorlar ?
2günde bir 2katı artması lazım bildiğim bu doktor takip etmek için tekrar test istemiş ne var bunda eğer düzenli artıyorsa sıkıntı yok demektir hayırlı olsun

2 günde %60 üstü artması önemli ki arkadaşın %95 artmış bu kadar az bir fark için heyecan ve endişe duyan bir bireye panik yaptırmak yerine artışı takip etmeye devam etmemiz lazım 2 gün sonra tekrar test yapalım demesi daha doğru olurdu. Ben yine aynı şeyi söylüyorum empati eksiği olan bir doktorla bu iş devam etmez!!!

Empatiyle alakası yok ilk başlarda 2 günde bir kan verilir düzenli artıyorsa sağlıklıdır zaten düzenli artmıyorsa düzensiz olur. Düzensiz yükselen bir kan değerine hiçbir doktor bundan sonrası kalp atışına bakılacak demez 1500ün üstünde olursa kese daha yeni görünür 113değerle neyin kalp atışı ? 3 haftalık felan kalp atışı 7 haftalarda duyuluyor

merhaba evet tabii ki düzenli artış takibi için yapılıyor fakat sanırım kaçırdığınız kısım bana negatif bir durum varmıs gibi bir sorun var mı dediğimde verdiği cevabı. yani zaten istemsiz endiseliyken insan daha acıklayıcı bir cevap bekliyor. bu arada değerim 60dı. 2 gün sonra 113 oldu. doktor 120 bekliyormuş. biraz düsük dedi. konu bu.. yoksa zaten kalp atısı falan kimse beklemiyor. biliyorum süreci. yine de tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…