• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerlerime bakabilir misiniz

mireksa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2019
12
7
86
29
Bugün tekrar dra gittim o bile şaştı kaldı tıp literatürüne geçirdi beni😅

Son adet tarihim 25 nisan
3 haziranda beta hcg testi yaptırdım 29 geldi
5 haziranda 32,
10 haziranda 165
12 haziranda ki de 420
Ama gel gelelim bugün birde progesteron baktı 9 çıktı oda (sağlıklı bi gebelik için 10 üstü olması gerekiyor)
Böyle bi durum yaşayanınız var mı ya ctesi bi daha kan verecem ama bunun sonu nereye gidecek bilemedim.
Ayrıca 11 aylık bi bebeğimde var emziriyorum bugün onuda söylemeyi unuttum emzirmenin etkisiyle progesteron düşüyo da o yüzden mi böyle dengesiz ilerliyo tutunabilir mi tutunamaz mı çok stres yaşıyorum

5 haziranda 32,
10 haziranda 165
12 haziranda ki de 420
Ama gel gelelim bugün birde progesteron baktı 9 çıktı oda (sağlıklı bi gebelik için 10 üstü olması gerekiyor)
Böyle bi durum yaşayanınız var mı ya ctesi bi daha kan verecem ama bunun sonu nereye gidecek bilemedim.
Ayrıca 11 aylık bi bebeğimde var emziriyorum bugün onuda söylemeyi unuttum emzirmenin etkisiyle progesteron düşüyo da o yüzden mi böyle dengesiz ilerliyo tutunabilir mi tutunamaz mı çok stres yaşıyorum
Kan testlerinin hepsi aynı yerde mi verildi ?

5 haziranda 32,
10 haziranda 165
12 haziranda ki de 420
Aslında sadece bir değerde sıkıntı olmuş diğerleri iyi görünüyor inşallah istediğin gibi olur herşey peki bir ağrın ve lekelenme falan var mı

Neyi literatürluk anlayamadım, nesini özel buldu, başlangıçta ya da sağlıksız gebeliklerde düzensizlik olur, hasyirlisi olsun inşallah senin için

Aslında sadece bir değerde sıkıntı olmuş diğerleri iyi görünüyor inşallah istediğin gibi olur herşey peki bir ağrın ve lekelenme falan var mı
Evet drda ilk değerlerde bi anlam bulamadı. Ağrı yok nadiren bazı günler kasık ağrısı hafif yokluyo. Leke şeklinde de değil ama akıntım oluyo ara ara

Neyi literatürluk anlayamadım, nesini özel buldu, başlangıçta ya da sağlıksız gebeliklerde düzensizlik olur, hasyirlisi olsun inşallah senin için
İlk defa böyle bi vakayla karşılaşmış bende şaşırdım. Bu forum sayfasında çok denk geldim böyle değerlere ben

29 32 olan değerlerde sıkıntı var ama diğerleri normal artmış canım. Doktor kontrolünü ihmal etme tutunması için ilaç verir belki.
Evet kontrolü ihmal etmiyorum ama sağlıksız gebelik olabilir diye tutunmasını da doğru bulmuyo aslında

Back
X