- 22 Şubat 2017
- 37
- 10
- 88
- 31
- Konu Sahibi bsrkrt0606
Regl tarihine 5 gün kala 21 mayısta kanda Beta hcg değeri 11,50 çıktı. Adet 1 gün geciktiğinde 26 mayısta 39,70 çıktı sizce artış normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artış düşük görünüyor iki günde en az iki kat artmalı tekrar kan verip artışı takip edin umarım sağlıkla ilerlerRegl tarihine 5 gün kala 21 mayısta kanda Beta hcg değeri 11,50 çıktı. Adet 1 gün geciktiğinde 26 mayısta 39,70 çıktı sizce artış normal mi?
Artış düşük görünüyor iki günde en az iki kat artmalı tekrar kan verip artışı takip edin umarım sağlıkla ilerler![]()
Doktorunuzun söylediği daha önemli tabiki siz bizi ciddiye almayın ve moral bozmayınTeşekkür ederim inşallahDoktorum haftasına göre normal, adet gecikmesinden sonra iki günde iki kat artış yaşanmalı dedi benim adet 1 gün gecikti daha ama takip edeceğim düzenli
Doktorunuzun söylediği daha önemli tabiki siz bizi ciddiye almayın ve moral bozmayınsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler. Belirtileriniz neydi 5 gün önceden kan verdiğinizdeTeşekkür ederim inşallahDoktorum haftasına göre normal, adet gecikmesinden sonra iki günde iki kat artış yaşanmalı dedi benim adet 1 gün gecikti daha ama takip edeceğim düzenli
Göğüslerde hassasiyet ve ağrı, vücut itibariyle batma şeklinde kramplar. Maalesef beta hcg 39a kadar yükseldi sonrasında düşüşe geçti 24 şuanMerhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler. Belirtileriniz neydi 5 gün önceden kan verdiğinizde
2 gün için artış iyi görünüyor kaç gün gecikme yaşandıkızlar 2 gün önce 23 beta değeriyle öğrendim bugün 97 oldu. nasıl artış sizce?
gecikme yaşamadan öğrendim, öğrendiğimde 8 gün vardı reglime2 gün için artış iyi görünüyor kaç gün gecikme yaşandı
Sonucunuz ne oldu acaba kimyasal mı oldu, inşallah bebeğiniz sizinledir. Ben de adetten 5 gün önce adet oldum kan tesi verdim 45, 2 gün sonra vwrdim 49 oldu doktor kimyasal olabilir dediTeşekkür ederim inşallahDoktorum haftasına göre normal, adet gecikmesinden sonra iki günde iki kat artış yaşanmalı dedi benim adet 1 gün gecikti daha ama takip edeceğim düzenli
Maalesef kimyasala döndü regl başladı. Sizin de hayırlısı olsun inşallah sonrasında sağlıkla olsunSonucunuz ne oldu acaba kimyasal mı oldu, inşallah bebeğiniz sizinledir. Ben de adetten 5 gün önce adet oldum kan tesi verdim 45, 2 gün sonra vwrdim 49 oldu doktor kimyasal olabilir dedi
Peki şuan ne olduGöğüslerde hassasiyet ve ağrı, vücut itibariyle batma şeklinde kramplar. Maalesef beta hcg 39a kadar yükseldi sonrasında düşüşe geçti 24 şuan
Regl oldum bir daha kan vermedim sıfırlanmıştır muhtemelenPeki şuan ne oldu
Bnde verdim 17 ye düştü kanamam oldu bnce bnmde 0 oldu peki tekrar doktora gittiniz miRegl oldum bir daha kan vermedim sıfırlanmıştır muhtemelen
Çok geçmiş olsun adet gecikmesinden kaç gün sonra kanamanız başladı ben de kimyasal geçiriyorum daRegl tarihine 5 gün kala 21 mayısta kanda Beta hcg değeri 11,50 çıktı. Adet 1 gün geciktiğinde 26 mayısta 39,70 çıktı sizce artış normal mi?
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Gecikmenin 5. Günü kanama başladıÇok geçmiş olsun adet gecikmesinden kaç gün sonra kanamanız başladı ben de kimyasal geçiriyorum da
Tekrar doktora gitmedimBnde verdim 17 ye düştü kanamam oldu bnce bnmde 0 oldu peki tekrar doktora gittiniz mi
Anladım bnde düşürdüm evde hepimize geçmiş olsunTekrar doktora gitmedim