Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki katı artmış normal canımmerhabalar cuma günü beta hcg 665 pazar günü yapılan test ile 1269 çıktı sizce normalmidir
Abla ikiz olunca artış nasıl oluyorİki katı artmış normal canım
Değer artışı daha fazla oluyor diye biliyorum. Senin ki iki katı olarak artmış. Tabi ultrason girmeden tam olarak bilinmezAbla ikiz olunca artış nasıl oluyor
Yani benim değer daha fazla mı olması gerekiyorduDeğer artışı daha fazla oluyor diye biliyorum. Senin ki iki katı olarak artmış. Tabi ultrason girmeden tam olarak bilinmez
Bizde gen olarak varda bende istiyorum o yüzden sordumDeğer artışı daha fazla oluyor diye biliyorum. Senin ki iki katı olarak artmış. Tabi ultrason girmeden tam olarak bilinmez
İkiz gebelikte baya yüksek olması.lazim.Ben geçen sene ikiz gebeliği 15000 ile öğrenmiştim 5 haftalikkenmerhabalar cuma günü beta hcg 665 pazar günü yapılan test ile 1269 çıktı sizce normalmidir
Çok iyi değer gittin mi bugün tekrar kan vermeye. Ayrıca benimde 2 gün arayla 50 -175-508 çıktı . İyi gidiyor dedi doktor.Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım . 2 kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim beta hcg 102 çıktı iki gün sonra 256 sizce nasıl pazartesi birdaha kan vereceğim