Beta hcg değeri bakabilir misiniz

Merve2401

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
775
644
53
28
Merhaba hanımlar. Sat 19 kasım bat 23 aralik. 9 günlük bir gecikmem var. Regl öncesi belirtilerin hepsini yaşıyorum. 2 gün üst üste kan tahlili verdim fakat beta hcg sonucu 0.100 negatif çıktı. Sizce artma durumu olur mu yoksa bu değer kesinlikle gebelik yok demek mi. Benim durumumu yaşayıp betası artan var mı acaba aranızda ?

Merhaba hanımlar. Sat 19 kasım bat 23 aralik. 9 günlük bir gecikmem var. Regl öncesi belirtilerin hepsini yaşıyorum. 2 gün üst üste kan tahlili verdim fakat beta hcg sonucu 0.100 negatif çıktı. Sizce artma durumu olur mu yoksa bu değer kesinlikle gebelik yok demek mi. Benim durumumu yaşayıp betası artan var mı acaba aranızda ?
Yok canım gebelik artmaz yani 9 gün geçmiş adetin olsa muhakkak çıkardı geç döllenme olsa dahi çıkardı yani

Benim de böyle olmuştu tam 9 gün geçmişti sonra bende çikolata kisti olduğunu öğrendim. Mutlaka çok gecikmeden bir doktora görün inşallah böyle bir şey olmaz sende. Ama hamilelik değildir olsaydı çıkardı zaten.

Peki sizce neden gecikti adetim.
Pilanlı bir şekilde çocuk yapılıyorsa eğer stresten gecikir bende aynı şeyi yaşadım 4 gün geçti kan verdim 1.20 çıktı bir hafta sonra verdim 0.1 çıktı yani düştü. Bende adet bekirtileri yaşadım ama o ay adet olmadım bir sonraki ay soğan suyu içtim 2 gün öğlen akşam 3. Gün adet oldum

Kizlar 8 ocakta aşılama oldum 19 ocakta kanamam başladı doktor test yap dedi yaptım 0.225 değerim negatif çıktı ne anlama geliyor şaştım sağlık ocağındaki doktor değerin 5 mlim fazla dedi ama doktor yok dedi

Back
X