Evet normal hayirli olsunilk kan testi verdiğim zaman beta hcg 10,17 çıktı 10.10 da vermiştim ve dün bidaha kan testi verdim oda 50,3 çıktı normal mi bu değerler daha çok yeni öğrendim
stres yapma canım değerin iyi yükselmiş. daha çok yeni hamileliğin. hayırlı olsun :)ilk kan testi verdiğim zaman beta hcg 10,17 çıktı 10.10 da vermiştim ve dün bidaha kan testi verdim oda 50,3 çıktı normal mi bu değerler daha çok yeni öğrendim
evet gayet iyi ama çok çok yeni şöyle bir hafta sonra yeniden yapın kesin sonucu alırsınızilk kan testi verdiğim zaman beta hcg 10,17 çıktı 10.10 da vermiştim ve dün bidaha kan testi verdim oda 50,3 çıktı normal mi bu değerler daha çok yeni öğrendim
Kac gün arayla yaptiniz testiilk kan testi verdiğim zaman beta hcg 10,17 çıktı 10.10 da vermiştim ve dün bidaha kan testi verdim oda 50,3 çıktı normal mi bu değerler daha çok yeni öğrendim
İlk testi yaptığımda 10 çıktı 3 gün sonra yaptığım da 50 çıktı yarın bidaha kan testi vericemKac gün arayla yaptiniz testi
Gayet guzel çıkmış 2 günde bir iki kat artmış olmasi gerekİlk testi yaptığımda 10 çıktı 3 gün sonra yaptığım da 50 çıktı yarın bidaha kan testi vericem
Çok guzel artmış inşallâh dahada Artirsın Mevlâm ayy umudumuzu kaybetmeyelim Râbbim isteyen herkese nasip etsin İnşallâh takipte kalalim lütfenilk kan testi verdiğim zaman beta hcg 10,17 çıktı 10.10 da vermiştim ve dün bidaha kan testi verdim oda 50,3 çıktı normal mi bu değerler daha çok yeni öğrendim
Artışa bakılırsa 2günde 2 katına çıkmış normal gibi duruyor benim transferin 12. Günü 401 çıkmıştı seninki bana göre baya yüksek çift transfer miydi? Doktorun ne dedi değer içinMerhabalar.. tranferim yapıldıktan sonra 8. gün kan testinde 803 cıktı değerim. bugün 12.gün de yaptırdığımda 2932 çıktı.. çok yüksek bir değer geldi bana..
Çift transferdi evet. Doktorum ikiz gebelik yüksek ihtimal dedi. Ne bileyim yüksek çıkınca tehlikeli bir şey mi acaba dedim. Sıfırları görmeye alışık olunca insan..Artışa bakılırsa 2günde 2 katına çıkmış normal gibi duruyor benim transferin 12. Günü 401 çıkmıştı seninki bana göre baya yüksek çift transfer miydi? Doktorun ne dedi değer için
Gözünaydın canım Rabbim tamamına erdirsin korkmana gerek yok çok aşırı yüksek bir değer değilÇift transferdi evet. Doktorum ikiz gebelik yüksek ihtimal dedi. Ne bileyim yüksek çıkınca tehlikeli bir şey mi acaba dedim. Sıfırları görmeye alışık olunca insan..
Canım 2 günde bir yüzde 60 artış ve üzeri normal diyorlar senin de yüzde 60 artış var bekle bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsınmerhaba
bende 15.10.2021 de kan verdim 11.92 çıktı beta. adet günümde yani 19.10.2021 de kan verdim 53,52 çıktı.
bugün yani 23.10.2021 de kan verdim 163 çıktı. doktor yavaş artış olmuş dedi. sizce boş gebelik olabilir mi pazartesi tekrar kan vericem
İçim kötü oldu aşırı huzursuzluk var üzerimde pzartesiye kadar nasıl beklicem bilmiyorum yarın tekrar kan versem belli olmazmı acabaCanım 2 günde bir yüzde 60 artış ve üzeri normal diyorlar senin de yüzde 60 artış var bekle bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Pek sanmıyorum canım içini ferah tut veren de Allah alan da o yüzden ne kadar stres yapsak da boş gerçekten. Bir srkadaşımın %55 artışı oldu ama bugün kalp atışı gördü o yüzden korkma dünyaya gelecek olan her türlü gelirİçim kötü oldu aşırı huzursuzluk var üzerimde pzartesiye kadar nasıl beklicem bilmiyorum yarın tekrar kan versem belli olmazmı acaba
Çok teşekkürler..Gözünaydın canım Rabbim tamamına erdirsin korkmana gerek yok çok aşırı yüksek bir değer değil
kontrolunuU birakmayin ama benim kardesimin iki kati yukselmemisti ama nur topu gibi oğlu oldu kafaniza takmayin Rabbim hayirli evlat versin herkesemerhaba
bende 15.10.2021 de kan verdim 11.92 çıktı beta. adet günümde yani 19.10.2021 de kan verdim 53,52 çıktı.
bugün yani 23.10.2021 de kan verdim 163 çıktı. doktor yavaş artış olmuş dedi. sizce boş gebelik olabilir mi pazartesi tekrar kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?