Beta hcg değeri düşük olanlar

Frddd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
3.296
2.830
38
Merhabalar son adet tarihim 22 mayıs buna baglı olarak idrar testi yaptım pozitif çıktı ardından beta hcg yaptrdım 18.06.15 de sonuc 665 çıktı,ertesi gün tekrar yaptrdm 998 çıktı,farklı hastanelerde yapıldı,ve doktorum yavaş ilerlediğini söyledi,bununda 2 sonucu olacagını söyledi ya dış gebelik yada boş gebelik,henüz ultrasonla bakılmadı,böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Benim de kafam o kadar dolu ki sorularla.
16.06 da beta hcg 746 cikti iki gun sonra 18.de 805 çıktı 19.06. Da 835 ve son olarak dün baktirdim 970 çıktı. Kan testi istiyolar hastaneden degerlerimi bildikleri halde bi doktor gormedi beni. Degerlerim cok yavas ilerliyor. Son adet tarihim 14 mayıstı. Biraz daha bekleyip iyi bi doktora gidicem. İns hayirlisi olur hakkimizds

Kizlar merhaba, araniza yeni katildim, evliyimve bebek dusunuyoruz yaklasik 8 aydir. Mantar varmis gecen ay ogrendim ilaclarimi kullandim, sanirim mantar duzeldi. Genelde duzenli olan adetim bugun 6 gun gecikti, kan testi yaptirdim deger 0.23 cikti (( yani negatif ama internette degerin yukselebilecegi yaziyor dusuk bir ihtimal olsa da acaba hic ihtimal yokmu yaa:KK43::KK43:

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım geçen hafta pazartesi günü test yaptırdım 14.29 çıkmıştı beta hcg değerim bugün de 745.69 çıktı sizce nasıl iyi mi

Degerleriniz iki gunde iki kat yada en az %60 katlanmali . Benim adetim bes gun gecmisti 46 cikmisti hergun iki kat artsa diye hesap edip 1500 olucagi gun tekrar kan vermeye gittim benim hesabimla ayni cikti kan sonucu .3000 den snra karindan ultrasona belli oluyor diye o degere ulastigi gun gittim keseyi gorduk . demem o ki hesaplayin iki gunde bir katlanicak sekilde artmasini . sanirim ilk kan testinden 46 sonucundan 10 12 gun sonra ikinci kani vermistim onun sonucunda doktora gtmistim

Merhabalar son adet tarihim 22 mayıs buna baglı olarak idrar testi yaptım pozitif çıktı ardından beta hcg yaptrdım 18.06.15 de sonuc 665 çıktı,ertesi gün tekrar yaptrdm 998 çıktı,farklı hastanelerde yapıldı,ve doktorum yavaş ilerlediğini söyledi,bununda 2 sonucu olacagını söyledi ya dış gebelik yada boş gebelik,henüz ultrasonla bakılmadı,böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Canım merhaba üzerinden baya zaman geçmiş ama çok merak ettim sonucun ne oldu diye bende şimdi aynı durumdayım
aslında senin bir günde 1,5 kat artmış dr un neden öyle dedi ?umarım şu an herşey yolundadır ve bebeğin seninledir

Canım merhaba üzerinden baya zaman geçmiş ama çok merak ettim sonucun ne oldu diye bende şimdi aynı durumdayım
aslında senin bir günde 1,5 kat artmış dr un neden öyle dedi ?umarım şu an herşey yolundadır ve bebeğin seninledir
Merhabalar malesef bebeğimi kaybettim 8 haftalıkken kalbi durdu,gecen sürecte herşey normaldi, hiç bi sıkıntı yoktu, doktorumda sebep herşey olabilir dedi, ilk gebeliklerde genelde olabiliyormuş, ama sen sakın kendini üzme canını hiç sıkma, stresten uzak dur, olumlu düşün , Rabbim inş bebeğini saglıklı bir şekilde hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder,

Bebeğimi kaybettim evet ama dış gebelikte olmadı boş gebelikte, kalbi durdu :KK43:

Bebeğimi kaybettim evet ama dış gebelikte olmadı boş gebelikte, kalbi durdu :KK43:
çok üzüldüm canım ....inşallah en kısa zamanda yeniden kalırsın bende çok endişeliyim henüz keseyi görmeme 5 gn var o yüzden sormuştum benimde günlük artış 14-33-58-158-283-450 şekilinde yani hergün baktırıyorum korkumdan 2 günde bir artışa bakarsam 33-158-450 normal görünüyor ama bende mayıs ayında düşük yapmıştım.

çok üzüldüm canım ....inşallah en kısa zamanda yeniden kalırsın bende çok endişeliyim henüz keseyi görmeme 5 gn var o yüzden sormuştum benimde günlük artış 14-33-58-158-283-450 şekilinde yani hergün baktırıyorum korkumdan 2 günde bir artışa bakarsam 33-158-450 normal görünüyor ama bende mayıs ayında düşük yapmıştım.
Kalbini hiç bozma,ama doktor kontrolunde olmalısın bence, düşüğün varmış seninde, düşükten ne kadar süre sonra hamile kaldın peki

Kalbini hiç bozma,ama doktor kontrolunde olmalısın bence, düşüğün varmış seninde, düşükten ne kadar süre sonra hamile kaldın peki
Mayısta düşük oldu ağustosta öğrendim canım 3 ay sonra bugünde değerim 741 çıktı : )içim rahatladı artık yarından sonra yaptırmıcam direk keseyi görmeye gidecem dayanabilirsem tam 8 gündür hergün kan veriyorum panikten delik deşik oldum

bu beta hgc nedir bende 1000,0 çıktı .daha önce bi düşük yapmıştım.bu gebeliğimde henüz doktora gidemedim.

Mayısta düşük oldu ağustosta öğrendim canım 3 ay sonra bugünde değerim 741 çıktı : )içim rahatladı artık yarından sonra yaptırmıcam direk keseyi görmeye gidecem dayanabilirsem tam 8 gündür hergün kan veriyorum panikten delik deşik oldum
Sevindim senin adına canım, endişeni anlıyrm fakat sürekli kan verip kendini strese sokma, inş görürsün keseyide, saglıkla alırsın bebişini kucağına

slm benim de adetim 5 gün geçmişti 4 ağus. 16,40, 5 ağus 23,98 çıktı bu gün de 24,78 çıktı dotor düşük yapıyosun salı günü tekrar bakalım dedi ama benim kanamam falan yok hafif bir ağrı var belimde değerlerim yükselirmi sizce beklemelimiyim. sabah doktor öyle dedikten sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı. delirecemiyice kafam karma karışık düşük yapsam değer az yükselmezdi diye düşünürom düşerdi diye düşünüyorum nolur bana da yardımcı olun

slm benim de adetim 5 gün geçmişti 4 ağus. 16,40, 5 ağus 23,98 çıktı bu gün de 24,78 çıktı dotor düşük yapıyosun salı günü tekrar bakalım dedi ama benim kanamam falan yok hafif bir ağrı var belimde değerlerim yükselirmi sizce beklemelimiyim. sabah doktor öyle dedikten sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı. delirecemiyice kafam karma karışık düşük yapsam değer az yükselmezdi diye düşünürom düşerdi diye düşünüyorum nolur bana da yardımcı olun
Canım degerler normalde 2 günde bir 2 katı artması gerekiyor, farklı bir doktora git tek doktorla sınırlı kalma,kalbinide bozma inş saglıklı bi şekilde bebeğini kucagına alırsın, bende hamile oldgmu ögrendiğimde degerim 640 gibi bi degerdi ertesi gün 960 gibi bi degerdi, banada boş gebelik yada dış gebelik demişti doktor, sonra başka bir doktora gttm degerlerin gayet notmal dedii daha sonra keseyi gördük ardından 15 gün snra kalp atışını duydum,hiç bi sıkıntım yoktu o sürecte.
9. Haftamıza yakın malesef kalbi durdu,kanamam falan hiç bişeyim olmadı , kürtaj oldum:KK43:( stres yapma kesinlikle kafan rahat olsun, Allah herkesin kalbine göre versin

Canım degerler normalde 2 günde bir 2 katı artması gerekiyor, farklı bir doktora git tek doktorla sınırlı kalma,kalbinide bozma inş saglıklı bi şekilde bebeğini kucagına alırsın, bende hamile oldgmu ögrendiğimde degerim 640 gibi bi degerdi ertesi gün 960 gibi bi degerdi, banada boş gebelik yada dış gebelik demişti doktor, sonra başka bir doktora gttm degerlerin gayet notmal dedii daha sonra keseyi gördük ardından 15 gün snra kalp atışını duydum,hiç bi sıkıntım yoktu o sürecte.
9. Haftamıza yakın malesef kalbi durdu,kanamam falan hiç bişeyim olmadı , kürtaj oldum:KK43:( stres yapma kesinlikle kafan rahat olsun, Allah herkesin kalbine göre versin
tşk ederim, allah isteyen herkese sağlıklı sıhatli evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

merhabalar ben de tüp bebekle hamile kalmaya çalışıyorum. 8 ağustosta transfer yapıldı. dün sonucu aldık beta hcg değeri 20.3 çıktı. doktor kimyasal gebelik olabilir dedi. yarın tekrar sonuca bakılacak eğer yükselmezse zaten kendiliğinden kaybolurmuş.. yükselmesinden ve kaybetmekten de korkuyorum.. kafam çok karışık... ilk transferde de tutmuştu onu da 11.ayda kalbi durdu öyle kaybettik. tekrar bir acı daha yaşamak istemiyorum...

Merhaba arkadaşlar adetime 2 gün kala test yaptım evde hemen çift çizgi çıktı sonra doktora gittim kandan baktırdım 1061.57 çıktı sonra ultrasonla bakıldı doktor birşey göremedi vajinal ultrason yapalım dedi bende kabul ettim ve alttan baktıgında keseyi gördü henüz çok küçük dedi 3 haftalık falan dedi 4 gün sonra ben tekrar bhcg ölçtürdüm 6262.70 çıktı bu değer sizce normalmi en son bhcg sağlık ocağında yaptırdım doktora daha gidemedim 31 ağustosta gel dedi doktor bu değer yüksekmi 3 haftalık hamileliğime göre yoksa düşükmü

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

X