Beta hcg değeri düşük olup yükselenler bakabilir mii?

hemsirebiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
363
223
53
Merhaba arkadaşlar 13 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum, dün yani 15. Günümde idrar testi yaptım ve silik çıkmıştı. Dayanamayıp kan verdim kanım 14.67 çıktı. Reglime dün 4 gün vardı, bugün 3 gün kaldı. Doktorum gebesin ama sağlıklı ilerleyecek mi diye pazartesi kan vermeni istiyorum dedi.

Sizin böyle başlayıp ilerleyen oldu mu? Ben kendimi geç döllenme diye düşünüyorum, pcos var zaten.

Eklentiler

• 20221201_181400.webp
    20221201_181400.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 239
18 ile ogrendim sonra 56 oldu 3 gün sonra tekrar kan verdim 251 oldu sonra kese görmeye gittim şuan kucağımda. Darısı başınıza

Merhaba arkadaşlar 13 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum, dün yani 15. Günümde idrar testi yaptım ve silik çıkmıştı. Dayanamayıp kan verdim kanım 14.67 çıktı. Reglime dün 4 gün vardı, bugün 3 gün kaldı. Doktorum gebesin ama sağlıklı ilerleyecek mi diye pazartesi kan vermeni istiyorum dedi.

Sizin böyle başlayıp ilerleyen oldu mu? Ben kendimi geç döllenme diye düşünüyorum, pcos var zaten.
Merhaba Korkmanıza gerek yok sadece kontrollü gideceksiniz. Her 2-3 günde bir 2 katı artış gösterir. Doktorunuz bunu görmek istiyor. Müjdeli haberleriniz olsun.

hiç korkmayın bende 36 ile öğrendim doktor bana da sağlıksız olabilir, düşük olabilir kimyasal olabilir dedi, iki güne bir test vericeksin dedi, iki gün sonra gittim 58 olmuştu, ikiye katlamamış dedi muhtemelen sağlıksız dedi, bir hafta sonra gel dedi, dayanamadım 5 gün sonra kan verdim 450 küsürdü, neyse sonraki hafta keseyide gördük, bir haftaya kalp atışı da duyduk , şimdi 12+2 deyim, yani içinizi ferah tutun erken öğrenince böyle şeyler oluyormuş bende yaşayarak öğrendim

hiç korkmayın bende 36 ile öğrendim doktor bana da sağlıksız olabilir, düşük olabilir kimyasal olabilir dedi, iki güne bir test vericeksin dedi, iki gün sonra gittim 58 olmuştu, ikiye katlamamış dedi muhtemelen sağlıksız dedi, bir hafta sonra gel dedi, dayanamadım 5 gün sonra kan verdim 450 küsürdü, neyse sonraki hafta keseyide gördük, bir haftaya kalp atışı da duyduk , şimdi 12+2 deyim, yani içinizi ferah tutun erken öğrenince böyle şeyler oluyormuş bende yaşayarak öğrendim
Oh şükürler olsun çok sevindim sizin için, pozitif düşünmeye çalışıyorum yükseleceğine inanıyorum inşallah bende böyle hikayemi yazacağım 🥰😇 Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😇

Merhaba arkadaşlar bugün kan verdim değerim az yükselmiş, kanamam dün başladı ama regli gini değil az az hep geliyor. Bakabilir misniz?

Eklentiler

• IMG-20221205-WA0010.webp
    IMG-20221205-WA0010.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 192
4 gün var aralarında. Ama doktorla görüştüm, o sevinerek karşıladı güzel değerin olabilir böyle ilk zamanlar illa 2 kat artcak diye bir şey yok dedi. Ama kanamam var diyince ümidimiz biraz söndü. Progestan verdi kapsül içtim şimdi.

4 gün var aralarında. Ama doktorla görüştüm, o sevinerek karşıladı güzel değerin olabilir böyle ilk zamanlar illa 2 kat artcak diye bir şey yok dedi. Ama kanamam var diyince ümidimiz biraz söndü. Progestan verdi kapsül içtim şimdi.
benimde başlarda yavaş artmıştı bence kafanıza takmayın hiç. bende progestan fitil olarak kullanmıştım. kanamam yoktu ama ağrım çok fazlaydı yatak istirahati verdi sizde gerekirse rapor alın bir süre yatın ve dinlenin

Teşekkür ederim yinede umut oldunuz.. ben hastanede çalışıyorum zaten hoca rapor demeyince söylemedim, arkadaşlarım yardımcı oluyor dinleniyorum birazcık 😇

Eveett 2 gün sonra değerim arttı bu sefer 2 katıı ,😇😇 ama kanamam devam ediyor her sildiğimde var, günlük pede de geliyor.. doktorla görüşcem birazdan.. siz ne diyorsunuz???
IMG-20221207-WA0015.webp

Back
X