Beta hcg değeri düşükmü tecrübesi olanlar bakabilirmi

Degerlimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
306
210
53
33
Daha önceden gebelik testi örneklerini atmıştım bugün gidip kan verdim 44,02 çıktı. En son bat tarihi 18 aralık. Tabi benim 3 aydır sürekli geriye geldiği için hesaplayamıyorum gecikme tarihini ama düşükmü bilemedim. Artış önemli biliyorum ama kaset testlerde son 5 gündür git gide bi koyulaşma vardı ona göre 44 değee iyimidir

İdrar testlerinde ki koyulupa göre ölçülen bişey değil beta hcg. 2 gün sonra kan verin 2 kat arttıysa düzenli gidiyordur. Hayırlı olsun.

Daha önceden gebelik testi örneklerini atmıştım bugün gidip kan verdim 44,02 çıktı. En son bat tarihi 18 aralık. Tabi benim 3 aydır sürekli geriye geldiği için hesaplayamıyorum gecikme tarihini ama düşükmü bilemedim. Artış önemli biliyorum ama kaset testlerde son 5 gündür git gide bi koyulaşma vardı ona göre 44 değee iyimidir
Şuan onemli olan tek sey betanin 48 saatte yuzde 60 ve üzeri yükselmesi bi sure kanda takip edin 1000-1500 civarinda kese görünür

Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar ilk öğrenildiğinde bukadar düşük olan değerler varmış baktım biraz netten içim rahatladı azda olsa şimdi bekleme zamanı

Back
X