Beta hcg değeri düşüp kahverengi leke

Benimhuzurkaynagim

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2023
456
141
23
Arkadaşlar beta ilk 211 sonra 259 350 ve 217 çıktı ve şuan kahverengi lekeler geliyor 2 gündür nedendir düşükmü yapıyorum başta dış gebelik olabilir diyordu doktor beta düşünce düşük yapıyorum diye düşündüm adete 3 gün var hala düşük kanaması gerçekleşmedi çamur giib kahverengi akıntlar geliyor

İlki sağlık ocagı diğerleri 350 ve 217 farklı hastane ben şuan düşmesini bekliyorum çünkü sağlıklı bir gebelik olmadıgı kesin 3 gün var adete hastane ilkten dış gebelik olabilir falan diyordu ondan çok korktum değer düşünce dedim o zaman dış genelik değildir diye ama salı kontrole giderim adet olmazsam

Arkadaşlar beta ilk 211 sonra 259 350 ve 217 çıktı ve şuan kahverengi lekeler geliyor 2 gündür nedendir düşükmü yapıyorum başta dış gebelik olabilir diyordu doktor beta düşünce düşük yapıyorum diye düşündüm adete 3 gün var hala düşük kanaması gerçekleşmedi çamur giib kahverengi akıntlar geliyor
3-4 ay gibi süre önce düşük yaptım beta sıfırlanmadan önce kahverengi leke sonra her idrar yapınca kırmızıya dönmüştü aşırı ağrılı geçiyordu beta sıfırlanmadan olduysa düşük yapıyorsunuz demek

Çok gcmis olsun, Benim 8.hafta da kalbi durmuştu 13.haftada lekelenmeyle başladı ertesi gece kanamalı sancılı düşüğe döndü sabahında kürtaj olmuştum, ilk leke geldiğinde gittim acile tahlillerim falan yapıldı,ertesi gün kürtaj olurken beta8.hafta kalmış demişlerdi kendi aralarinda konusurken tahlillere bakip, kanamaya dönmeden düşmeden sifirlanmiyor sanırım yine de yanlış bilgi vermek istemem, umarım sağlıklı başka gebelikleriniz olur tez vakitte ❣️

Back
X