• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG değeri hamilemiyimm sizce

Rosee0

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2021
80
45
18
31
Beta HCG değerim 9.98 çıktı acaba hamilemiyimm transferin 11. Günü 😥 böyle olup değeri artan varmı

Beta HCG değerim 9.98 çıktı acaba hamilemiyimm transferin 11. Günü 😥 böyle olup değeri artan varmı
Degerin şüpheli yükselmeye musait inşallah bebiş geliyorrr sankii alllahın izniyle kendini rahat birak stres olma 🙏🧿

Değeriniz ne durumda

Merhaba benimde 7. Gun 4,59 cikti ilaclari kesmem soylendi kesim aksam bugunde kahverengi akinti geldi iyimi kotunu yaptim bilmiyorum
Merhaba peki 4.59 için yorumları neydi bir de siz opu sonrası mi transfer oldunuz hemen yoksa dondurulmuş mu

Dondurulmuş oldum. Negatif dedi direkt 2. Transferi soyledi.
Hiç üzülmeyin yedek embriyonuz var anladığım kadarıyla benim sadece 1 tane vardı baştan başlayacağım o yüzden. Keşke bana da o gün deselerdi olmadı diye ben yarını bekliyorum tekrar test yapacaklar ama olmadığını da kabul ettim artık. İlk yumurta toplamada ohss olmuştum çok sıkıntı yaşadım inşallah bu sefer olmaz rabbim herkese gonlundekini versin güzelliklerle 🌹

Bende ohssden döndüm diyebilirim kotuydum baya 1 ay sonra oldu transfer.
Cok haklisiniz ins guzel sonuclar aliriz🙏🙏🤲🤲

Back
X