Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degerin şüpheli yükselmeye musait inşallah bebiş geliyorrr sankii alllahın izniyle kendini rahat birak stres olmaBeta HCG değerim 9.98 çıktı acaba hamilemiyimm transferin 11. Günüböyle olup değeri artan varmı
Benimde 7. Gün 3.2 çıktı cuma 11. Gün ne çıkacak bakalım açıkçası umutsuzumBeta HCG değerim 9.98 çıktı acaba hamilemiyimm transferin 11. Günüböyle olup değeri artan varmı
Merhaba benimde 7. Gun 4,59 cikti ilaclari kesmem soylendi kesim aksam bugunde kahverengi akinti geldi iyimi kotunu yaptim bilmiyorumBenimde 7. Gün 3.2 çıktı cuma 11. Gün ne çıkacak bakalım açıkçası umutsuzum
Merhaba peki 4.59 için yorumları neydi bir de siz opu sonrası mi transfer oldunuz hemen yoksa dondurulmuş muMerhaba benimde 7. Gun 4,59 cikti ilaclari kesmem soylendi kesim aksam bugunde kahverengi akinti geldi iyimi kotunu yaptim bilmiyorum
Dondurulmuş oldum. Negatif dedi direkt 2. Transferi soyledi.Merhaba peki 4.59 için yorumları neydi bir de siz opu sonrası mi transfer oldunuz hemen yoksa dondurulmuş mu
Hiç üzülmeyin yedek embriyonuz var anladığım kadarıyla benim sadece 1 tane vardı baştan başlayacağım o yüzden. Keşke bana da o gün deselerdi olmadı diye ben yarını bekliyorum tekrar test yapacaklar ama olmadığını da kabul ettim artık. İlk yumurta toplamada ohss olmuştum çok sıkıntı yaşadım inşallah bu sefer olmaz rabbim herkese gonlundekini versin güzelliklerleDondurulmuş oldum. Negatif dedi direkt 2. Transferi soyledi.
Tekrar merhaba, ilaçları bıraktıktan ne kadar sonra adet oldunuz ben de dün bıraktım merak ettimBende ohssden döndüm diyebilirim kotuydum baya 1 ay sonra oldu transfer.
Cok haklisiniz ins guzel sonuclar aliriz![]()
Olmadim henüz kahverengi akıntı geldi 2 -3 gun diyebilirim. Bekliyorum bendeTekrar merhaba, ilaçları bıraktıktan ne kadar sonra adet oldunuz ben de dün bıraktım merak ettim