Beta hcg değeri ? Hemşire değeri düşük buldu ?

LoveAndMarriage

9. Takım 👩‍🎓☘️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
7.079
14.616
198
Merhaba herkese, adetim 1 gün gecikti ve bugün sabah evde 2 test yaptım pozitif çıktı ikisi de. Kan verdim ve beta hcg değerim 151 çıktı. Hemşire değerin düşük olduğunu söyledi. Son adet tarihim 18 temmuz ve dün olmam gerekiyordu. Endişelendim, düşük mü değer gerçekten ? Bu arada hafif kahverengi akıntım oluyor ara ara. Onun için yerleşme kanaması olabilir dedi.

O hemsire cok biliyosa az daha okuyup doktor olaydi...
Degerin iyi haftana gore moralini bozma.Onemli olan azligi degil iki gunde iki kat artmasidir.
Saglikla al kucagina ins

O hemsire cok biliyosa az daha okuyup doktor olaydi...
Degerin iyi haftana gore moralini bozma.Onemli olan azligi degil iki gunde iki kat artmasidir.
Saglikla al kucagina ins
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız, o öyle deyince hafif kahverengi akıntı da olunca endişelendim çok.

Hemşire konuşmak için konuşmuş büyük ihtimal . Değerin düşük değil ili güm sonra tekrarlayın ili katına çıkmışsa Allah un izniyle sağlıklıdır ..benim ilk 17 çıkmıştı düşünün

Nesi düşük yaaa,millet 5 'le 10 'la hamile olduğunu öğreniyor.bat gününe göre gayet normal değerin.onemli olan az ya da çok olması değil iki günde bir düzenli olarak artması.%60 artması normal kabul ediliyor.deger 4000 lere geldiğinde kese de görünür büyük ihtimalle.hayirli uğurlu olsun hamileliğin,tadını çıkar:)

benim adet günümde 78 çıkmıştı ilk çocuğumda. sen onlara bakma doğurana kadar hamilesin demez onlar :KK53:
Ay öyle mi diyorsunuz ya teşekkür ederim :rolleyes:

Nesi düşük yaaa,millet 5 'le 10 'la hamile olduğunu öğreniyor.bat gününe göre gayet normal değerin.onemli olan az ya da çok olması değil iki günde bir düzenli olarak artması.%60 artması normal kabul ediliyor.deger 4000 lere geldiğinde kese de görünür büyük ihtimalle.hayirli uğurlu olsun hamileliğin,tadını çıkar:)
Çok teşekkür ederim size de, korkuttular valla hafif lekelenme de olunca herhalde ben de panik yaptım :)

Hemşire konuşmak için konuşmuş büyük ihtimal . Değerin düşük değil ili güm sonra tekrarlayın ili katına çıkmışsa Allah un izniyle sağlıklıdır ..benim ilk 17 çıkmıştı düşünün
Umarım yükselir dediğiniz gibi, çok teşekkür ederim :))

Çok teşekkür ederim canım inşallah bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır, Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah :KK68:

Çok teşekkür ederim canım inşallah bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır, Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah :KK68:

Back
X