- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
- Konu Sahibi LoveAndMarriage
-
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız, o öyle deyince hafif kahverengi akıntı da olunca endişelendim çok.O hemsire cok biliyosa az daha okuyup doktor olaydi...
Degerin iyi haftana gore moralini bozma.Onemli olan azligi degil iki gunde iki kat artmasidir.
Saglikla al kucagina ins
Ay öyle mi diyorsunuz ya teşekkür ederimbenim adet günümde 78 çıkmıştı ilk çocuğumda. sen onlara bakma doğurana kadar hamilesin demez onlar
Çok teşekkür ederim size de, korkuttular valla hafif lekelenme de olunca herhalde ben de panik yaptım :)Nesi düşük yaaa,millet 5 'le 10 'la hamile olduğunu öğreniyor.bat gününe göre gayet normal değerin.onemli olan az ya da çok olması değil iki günde bir düzenli olarak artması.%60 artması normal kabul ediliyor.deger 4000 lere geldiğinde kese de görünür büyük ihtimalle.hayirli uğurlu olsun hamileliğin,tadını çıkar:)
Umarım yükselir dediğiniz gibi, çok teşekkür ederim :))Hemşire konuşmak için konuşmuş büyük ihtimal . Değerin düşük değil ili güm sonra tekrarlayın ili katına çıkmışsa Allah un izniyle sağlıklıdır ..benim ilk 17 çıkmıştı düşünün
Çok teşekkür ederim canım, umarım artmaya devam ederGayet iyi bence canım değerin önemli olan katlanması
Cevabınız için teşekkür ederim, lekelenme de olunca tekrar kan verdim sonuç bekliyorum umarım düzenli şekilde artar değerim.Arkadaşımın adeti 3 gün geçti 32 çıktı şimdi 1600 lerde..
Kanamaya takılma olabiliyo bende oğlumda kanamalı geçirdim ilk günleri.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Cevabınız için teşekkür ederim, lekelenme de olunca tekrar kan verdim sonuç bekliyorum umarım düzenli şekilde artar değerim.
Sizler böyle dedikçe içim rahatlıyor çok teşekkür ederim, siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Kanamaya takılma olabiliyo bende oğlumda kanamalı geçirdim ilk günleri.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Amin inşallahSizler böyle dedikçe içim rahatlıyor çok teşekkür ederim, siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Dün 151’di bugün 200’e yükselmiş çok şükürAmin inşallah
. Bizide haberdar et
Dün 151’di bugün 200’e yükselmiş çok şükür[/QOTE]
Çok iyi hadi gözün aydın canm. Sağlıkla doğur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?