- 13 Ocak 2021
- 367
- 194
- 18
- Konu Sahibi 1q2w3e4r5t
-
Vajinal bakildi 5mm dedi doktor ertesi gun karindan bakildi 6mmm dendi ama gerilik varmis betaya gore. Benim bildigim kese gozuktukten sonra betaya onem verilmez. Karindan bakan kisi daha kucuk erken dedi ama kendi doktorum sagliksiz diyor almak istiyor. 2 hafta sonra kalp atisi alinmazsa ozaman alinmasi gerekir diye biliyorum. Doktor mu aceleci davraniyor bilemedim. Yolk gorunmedi henuzVajinal mi bakıldı kese kaç mm? Yolk göründü mü? Sat ve beta mühim değil geç döllenmedir. Önemli olan kese göründükten sonra kesenin düzenli büyümesi. Haftalık ölçümü sata değil ultrasona göre yapılıyo.
Ilk muayenede mol gebelik gibi dedi ertesi gun karindan bakildi bakan kisi mol gözükmüyor dedi. Degerine gore kesenin görünmesi lazim dedi ama zaten kese gorundu anlayamadim. Daha sonra haftasini yakalarmış buyudukceNormalde beta değeri 3000in üstündeyken kese görünüyor, bence erken bile görünmüş maşallah, sıkıntı yapmayın sorun yok bence
Bu mmde yolk görünmez zaten. Bence de kesenin gelişimi önemli betaya bakmamalıydı. 1 hafta sonra bence başka bir doktora gidin. Önemli olan günde 1 2 mm büyümesi.Vajinal bakildi 5mm dedi doktor ertesi gun karindan bakildi 6mmm dendi ama gerilik varmis betaya gore. Benim bildigim kese gozuktukten sonra betaya onem verilmez. Karindan bakan kisi daha kucuk erken dedi ama kendi doktorum sagliksiz diyor almak istiyor. 2 hafta sonra kalp atisi alinmazsa ozaman alinmasi gerekir diye biliyorum. Doktor mu aceleci davraniyor bilemedim. Yolk gorunmedi henuz
Bencede gorunmez yeni olusmus zaten. Pazartesi tekrar muayane edicek istedigi gibi değilse sali kurtaj diyor. Ama kesenin bana bir zarari yoksa ben bekleyecegim insallah.Bu mmde yolk görünmez zaten. Bence de kesenin gelişimi önemli betaya bakmamalıydı. 1 hafta sonra bence başka bir doktora gidin. Önemli olan günde 1 2 mm büyümesi.
Bence kesinlikle baska doktora gitmelisin.Bencede gorunmez yeni olusmus zaten. Pazartesi tekrar muayane edicek istedigi gibi değilse sali kurtaj diyor. Ama kesenin bana bir zarari yoksa ben bekleyecegim insallah.
Evet gidecegim insallah ama okadar doluki randevularBence kesinlikle baska doktora gitmelisin.
Doktorunu kesinlikle değişmelisin hatta bence o doktora bir daha gitme. Ben de keseyi 5+3te görmüştüm, 6+1de de kalp atışını duymuştum. Kese göründükten sonra betanın hiç bir anlamı kalmıyor önemli olan kesenin gelişimi ve bebek oluşumu o yüzden o doktoru hiç dinlememen daha iyi olur inşallah sağlıklı bir gebeliktirBencede gorunmez yeni olusmus zaten. Pazartesi tekrar muayane edicek istedigi gibi değilse sali kurtaj diyor. Ama kesenin bana bir zarari yoksa ben bekleyecegim insallah.
Dr acemi galibaIlk muayenede mol gebelik gibi dedi ertesi gun karindan bakildi bakan kisi mol gözükmüyor dedi. Degerine gore kesenin görünmesi lazim dedi ama zaten kese gorundu anlayamadim. Daha sonra haftasini yakalarmış buyudukce
Cok tesekkur ederim insallah sagliklidir. Cok tedirgin etti gercekten yuksek beta hcg degeri olup goremeyenler var illaki benimki gorundu bile ama kucuk sadeceDoktorunu kesinlikle değişmelisin hatta bence o doktora bir daha gitme. Ben de keseyi 5+3te görmüştüm, 6+1de de kalp atışını duymuştum. Kese göründükten sonra betanın hiç bir anlamı kalmıyor önemli olan kesenin gelişimi ve bebek oluşumu o yüzden o doktoru hiç dinlememen daha iyi olur inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Kanamam var diye alttan baktı ama kanama icin bir aciklamada yapmadi. Evet kan degerini takip edelim dedi anlayamadim degerin dusmesi mi lazim. En kisa surede degistirecegim suanda mecburen gidiyorum randevular hep dolmus rastgele gidip sikinti yasamak istemiyorum tekrarDr acemi galiba
Yerinizde olsam başka drla devam ederdim, ben ilk muayeneye gidişimde karından baktı minicik kese vardı, beta falan sormadı bile, haftaya tekrar gel kalp atışını dinleyelim dedi, sizin dr kürtaj mürtajı niye karıştırıyor anlamadım? Sanki istenmeyen gebelik diye gitmişsiniz! Bazı kadın doğumcular gerçekten insanı yok yere sıkıntıya sokuyor
Geçmiş olsun, yoğun mu kanamanız? Progesteron falan verdi mi?Kanamam var diye alttan baktı ama kanama icin bir aciklamada yapmadi. Evet kan degerini takip edelim dedi anlayamadim degerin dusmesi mi lazim. En kisa surede degistirecegim suanda mecburen gidiyorum randevular hep dolmus rastgele gidip sikinti yasamak istemiyorum tekrar
Evet cok sukur farkli bir doktora buldum alaninda iyiymis insallah gzuel haberler verir. Evet ilac verdi bir tanede igne vuruldum. Cok yogun degil ama az da degilGeçmiş olsun, yoğun mu kanamanız? Progesteron falan verdi mi?
mobilden gün içinde takip edin randevuları, iptal olan olabiliyor kaçırmamış olursunuz
geçen yıl arkadaşım geçirdi mol gebelik 12 haftalığa kadar anlayamadilar daha şimdiden nasıl karar veriyor acele etme başka bir dr daha görünün Allah gönlünüze göre versin inşallahIlk muayenede mol gebelik gibi dedi ertesi gun karindan bakildi bakan kisi mol gözükmüyor dedi. Degerine gore kesenin görünmesi lazim dedi ama zaten kese gorundu anlayamadim. Daha sonra haftasini yakalarmış buyudukce
Amin insallahh evet ikinci bir gorus mol degil dedi zaten degildir insalalh zorlu bir yolgeçen yıl arkadaşım geçirdi mol gebelik 12 haftalığa kadar anlayamadilar daha şimdiden nasıl karar veriyor acele etme başka bir dr daha görünün Allah gönlünüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?