- 27 Mart 2025
- 69
- 37
- 3
- 23
- Konu Sahibi birprensannesiiiii
-
Hayırlı olsunBugün gittim doktora 1431 iyi dedi artış dedi yüksek zannettim ben ama değilmiş pazar günü acilde tekrar kan vercem partisi gel dedi 48 saat geçmesi lazm kan vermek için dedi bende tmm dedim hayırlı olsun dediyüksek deil kızlar deilmi böle olan varmı geçen cumaya bakmıycaz bugünden itibaren izliycez dedi pazar tekrar kan verip partisi gidicem geçen cuma 47 gelmişti bu cuma 1431 geldi yedi gün var arada ona bakma dedi pzrtesi tekrar gel dedi şükür çok endişelenmiştim mol gebelik geçirdim çünkü iki sene önce tekrarlıyabiliormuş
5 6 gun falan vardı saolun 30 mart'ta olmuştum en son adetHayırlı olsun47 geldiğinde reglinize kaç gün vardı
Benim reglime 4 gün var bu sabah kan verdim 25 çıktı beta normal mi sizin 47 den iki gün sonra kan verince kaç çıkmıştı5 6 gun falan vardı saolun 30 mart'ta olmuştum en son adet
İki gün sonra veremedim malesef beklemek zorunda kaldım gidemedim bir hafta bekledim iki güne bir kan veremedim yani bşy diyemiyorum o yüzden bugün gittim kadın doğuma 1431 e çikmiş işte bir hafta oldu tam üstündenBenim reglime 4 gün var bu sabah kan verdim 25 çıktı beta normal mi sizin 47 den iki gün sonra kan verince kaç çıkmıştı
Bence normaldir ya bazen geç döllenme olabiliylrmuş geç yumurtlama dan dolayıBenim reglime 4 gün var bu sabah kan verdim 25 çıktı beta normal mi sizin 47 den iki gün sonra kan verince kaç çıkmıştı
İnşallah canım 2 gün sonra kan vereceğim bende bakalımBence normaldir ya bazen geç döllenme olabiliylrmuş geç yumurtlama dan dolayı
İnşallah sağlıklı artar bende oazar funu vericem tekrar acilde inşllah sağlıkkı olur bebişlerimizİnşallah canım 2 gün sonra kan vereceğim bende bakalım
Gayet normal canım benim senin 25 çıkması hiç endişelenmeBenim reglime 4 gün var bu sabah kan verdim 25 çıktı beta normal mi sizin 47 den iki gün sonra kan verince kaç çıkmıştı
Amin canım özelde ne kadar acaba fiyatlaeİnşallah sağlıklı artar bende oazar funu vericem tekrar acilde inşllah sağlıkkı olur bebişlerimiz
Ozelde hiç vermedim cnm devlette verdim valla hiç bilmiyorum bu pazarda devlette vercem doktor kağıt verdi imzalı bakılsın dıe yazdı betayaAmin canım özelde ne kadar acaba fiyatlae
Devlette beta baktırmak isteyince sorun ederler mi acaba acile gidip?Ozelde hiç vermedim cnm devlette verdim valla hiç bilmiyorum bu pazarda devlette vercem doktor kağıt verdi imzalı bakılsın dıe yazdı betaya
Ben hastaydım griptim gebelik şüphem var dedim yoksa bakmıyolar adetin geçtimi dediler bende geçmediği halde geçti bir iki gün dedim yine bakmıycaktı ama ilaç kullanamam dıe baktı sizde öle diyin baksınlar hastayım dıe gidip hebe olduğumu öğrenmiştim adetine daha altı fun fln vardı oysaki yoksa bakmıyolar salcaklardı ilaç verip bende geçti dedimDevlette beta baktırmak isteyince sorun ederler mi acaba acile gidip?
Evet ben de sadece beta baktırmak isteyince bakmıyorlarmış diye duyduğumdan sormak istemiştim. Geçen hafta özelde verdik 680 tl ya bikere daha veresim yok öyle. Sağlık ocağına da gidemiyorum çalıştığım içinBen hastaydım griptim gebelik şüphem var dedim yoksa bakmıyolar adetin geçtimi dediler bende geçmediği halde geçti bir iki gün dedim yine bakmıycaktı ama ilaç kullanamam dıe baktı sizde öle diyin baksınlar hastayım dıe gidip hebe olduğumu öğrenmiştim adetine daha altı fun fln vardı oysaki yoksa bakmıyolar salcaklardı ilaç verip bende geçti dedimbekeleyemezdim
varmi sizce
Evt bende öle çözüm buldum yapçak bşy yok özele vereceğin parayı çocuğuna bşy alırsın aldıkları bi kan yani pahalı ücret benceEvet ben de sadece beta baktırmak isteyince bakmıyorlarmış diye duyduğumdan sormak istemiştim. Geçen hafta özelde verdik 680 tl ya bikere daha veresim yok öyle. Sağlık ocağına da gidemiyorum çalıştığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?