MerhabaMerhabalar. Dün yani Regli olmam gerken gün kan tahlili verdim 68 çıktı. Sizce düşük mü bu değer. Yumurtlamamda regliye birlikte 20.gündü.
Teşekkür ederim.MerhabaGec döllenme ola bilir, 3haftalık değere uygun çünkü, yarında versen iyi olur bence 2 katı olması gerek. Bu arada hayırlı olsun
Bende 1 kez yaşamıştım o zaman adetimden 4-5gün falan geçmişti değerim 33 oldu, 2gün sonra yine test yaptırdım 31 olmuşdu onunlada düşük oldu. Peki lekelenme var mı?Teşekkür ederim.Ama 2 kimyasal gebelik geçirdim ve endişeliyim benzer şeyi yaşayacağım diye o yüzden pek sevindim denmez.
Hayır şu an birşey yok. Ama hafif karın ağrım başladıBende 1 kez yaşamıştım o zaman adetimden 4-5gün falan geçmişti değerim 33 oldu, 2gün sonra yine test yaptırdım 31 olmuşdu onunlada düşük oldu. Peki lekelenme var mı?
Geçmiş olsun size de
Hayır şu an birşey yok. Ama hafif karın ağrım başladı
Çok teşekkür ederimHayır şu an birşey yok. Ama hafif karın ağrım başladı
2 gün sonra tekrardan yaptıracağım canım. Bakalım artık rabbim ne derse o hayırlısıyla olsun inşallah.Çok teşekkür ederimKarın ağrısı normaldır, çok şükür kanama olmasın bir tek, in şe Allah sağlıkla kucağına alırsın ama yine de bir test yaptır artımı takip et
Hayırlısı olsun canım normal değerin benim adet gecikmem yoktu adete 1 gün kala değerim 400 lerdeydi ama geç döllenmedir o önemli olan gün gün olanı takip et bakalım sağlıkla kucağına al2 gün sonra tekrardan yaptıracağım canım. Bakalım artık rabbim ne derse o hayırlısıyla olsun inşallah.
Teşekkür ederim canım sağol. Ama pek sevinemiyorum hem değer az geldi hemde 2 kere kimyasal gebelik geçirdim endişeliyim. Karnımda ağrımaya başladı. Bakalım artık Allah ne derse o olurHayırlısı olsun canım normal değerin benim adet gecikmem yoktu adete 1 gün kala değerim 400 lerdeydi ama geç döllenmedir o önemli olan gün gün olanı takip et bakalım sağlıkla kucağına al
O ağrı ben de de var şuan 3. Haftasındayım ama karnım gaz dolu sızlıyor uyutmuyor bileTeşekkür ederim canım sağol. Ama pek sevinemiyorum hem değer az geldi hemde 2 kere kimyasal gebelik geçirdim endişeliyim. Karnımda ağrımaya başladı. Bakalım artık Allah ne derse o olur
Sizinki iyi benimki 21 çıkmıştı:)Merhabalar. Dün yani Regli olmam gerken gün kan tahlili verdim 68 çıktı. Sizce düşük mü bu değer. Yumurtlamamda regliye birlikte 20.gündü.
Reglinin ilk günü mü bu değerdi. Bir de devam etti mi hamileliğinizSizinki iyi benimki 21 çıkmıştı:)
Evet ilk günü böyle çıkmıştı. Maalesef 9. haftada kalbi durdu. Beta hcg ile ilgili bir şey değildi. Kese göründükten sonra beta hcgnin bir önemi kalmıyorReglinin ilk günü mü bu değerdi. Bir de devam etti mi hamileliğiniz
Çok üzüldüm allah hayırlısıyla size de nasip etsin inşallah.Evet ilk günü böyle çıkmıştı. Maalesef 9. haftada kalbi durdu. Beta hcg ile ilgili bir şey değildi. Kese göründükten sonra beta hcgnin bir önemi kalmıyor
Çok üzüldüm allah hayırlısıyla size de nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?