Beta HCG değeri normal mi

Mlk8822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
651
-80
48
30
Reglinin ilk günü hcg kaç olmalı

Son düzenleme:
Merhabalar. Dün yani Regli olmam gerken gün kan tahlili verdim 68 çıktı. Sizce düşük mü bu değer. Yumurtlamamda regliye birlikte 20.gündü.
MerhabaGec döllenme ola bilir, 3haftalık değere uygun çünkü, yarında versen iyi olur bence 2 katı olması gerek. Bu arada hayırlı olsun

MerhabaGec döllenme ola bilir, 3haftalık değere uygun çünkü, yarında versen iyi olur bence 2 katı olması gerek. Bu arada hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Ama 2 kimyasal gebelik geçirdim ve endişeliyim benzer şeyi yaşayacağım diye o yüzden pek sevindim denmez.

Teşekkür ederim. Ama 2 kimyasal gebelik geçirdim ve endişeliyim benzer şeyi yaşayacağım diye o yüzden pek sevindim denmez.
Bende 1 kez yaşamıştım o zaman adetimden 4-5gün falan geçmişti değerim 33 oldu, 2gün sonra yine test yaptırdım 31 olmuşdu onunlada düşük oldu. Peki lekelenme var mı?

Hayır şu an birşey yok. Ama hafif karın ağrım başladı
Çok teşekkür ederimKarın ağrısı normaldır, çok şükür kanama olmasın bir tek, in şe Allah sağlıkla kucağına alırsınama yine de bir test yaptır artımı takip et

2 gün sonra tekrardan yaptıracağım canım. Bakalım artık rabbim ne derse o hayırlısıyla olsun inşallah.
Hayırlısı olsun canım normal değerin benim adet gecikmem yoktu adete 1 gün kala değerim 400 lerdeydi ama geç döllenmedir o önemli olan gün gün olanı takip et bakalım sağlıkla kucağına al

Hayırlısı olsun canım normal değerin benim adet gecikmem yoktu adete 1 gün kala değerim 400 lerdeydi ama geç döllenmedir o önemli olan gün gün olanı takip et bakalım sağlıkla kucağına al
Teşekkür ederim canım sağol. Ama pek sevinemiyorum hem değer az geldi hemde 2 kere kimyasal gebelik geçirdim endişeliyim. Karnımda ağrımaya başladı. Bakalım artık Allah ne derse o olur

Teşekkür ederim canım sağol. Ama pek sevinemiyorum hem değer az geldi hemde 2 kere kimyasal gebelik geçirdim endişeliyim. Karnımda ağrımaya başladı. Bakalım artık Allah ne derse o olur
O ağrı ben de de var şuan 3. Haftasındayım ama karnım gaz dolu sızlıyor uyutmuyor bile

Reglinin ilk günü mü bu değerdi. Bir de devam etti mi hamileliğiniz
Evet ilk günü böyle çıkmıştı. Maalesef 9. haftada kalbi durdu. Beta hcg ile ilgili bir şey değildi. Kese göründükten sonra beta hcgnin bir önemi kalmıyor

Evet ilk günü böyle çıkmıştı. Maalesef 9. haftada kalbi durdu. Beta hcg ile ilgili bir şey değildi. Kese göründükten sonra beta hcgnin bir önemi kalmıyor
Çok üzüldüm allah hayırlısıyla size de nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…