Beta hcg değeri normal mi ?

kdygt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
86
Adet gecikmemin birinci günü kan verdim. 251 çıktı. Bu değer normal mi ? Şu an 4+5 görünüyorum. Yarın tekrar kan verip 5+0’da doktora gitmeyi planlıyorum. 5+0’da vajinal ultrasonla kese görünür mü acaba ?

Çok erken değil mi bir hafta daha bekle o zaman daha net olur

Gayet güzel kuzum değerin 2 güne bir betaya baktır sağlıklı ilerleme varmi diye 1500 2000 de vajinal ultrasonla görünüyor diye biliyorum ama ilk çocuğun ve zayifsan karindanda gözükür

Çok erken değil mi bir hafta daha bekle o zaman daha net olur
Birkaç ay önce yaptırdığım rutin kan testimde folat eksikliğim vardı onun için takviye almam gerekir gecikmeden diye gitsem iyi olur diye düşündüm.

Birkaç ay önce yaptırdığım rutin kan testimde folat eksikliğim vardı onun için takviye almam gerekir gecikmeden diye gitsem iyi olur diye düşündüm.
Canım zaten kullanman gerekirdi gebelik düşündüğünden bu yana 2-3 aydır acele etmediysen şimdide bir hafta bekleyebilir

Beta değerinizin iki günde bir, iki katına katlandığını düşünürsek 7-8 gün sonra gitmeniz daha iyi olur. Şimdi gittiğinizde kese göremezseniz daha çok stres olursunuz, kesenin görünebileceği bir günde gidin ki kafanızda soru işareti oluşmasın. Bir eczaneden folik asit takviyesi alabilirsiniz, başlamanızda bir sakınca olmaz hatta üç ay öncesinden başlanması öneriliyor genelde.

`