Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet gecikmemin birinci günü kan verdim. 251 çıktı. Bu değer normal mi ? Şu an 4+5 görünüyorum. Yarın tekrar kan verip 5+0’da doktora gitmeyi planlıyorum. 5+0’da vajinal ultrasonla kese görünür mü acaba ?
Adet gecikmemin birinci günü kan verdim. 251 çıktı. Bu değer normal mi ? Şu an 4+5 görünüyorum. Yarın tekrar kan verip 5+0’da doktora gitmeyi planlıyorum. 5+0’da vajinal ultrasonla kese görünür mü acaba ?
Gayet güzel kuzum değerin 2 güne bir betaya baktır sağlıklı ilerleme varmi diye 1500 2000 de vajinal ultrasonla görünüyor diye biliyorum ama ilk çocuğun ve zayifsan karindanda gözükür
Beta değerinizin iki günde bir, iki katına katlandığını düşünürsek 7-8 gün sonra gitmeniz daha iyi olur. Şimdi gittiğinizde kese göremezseniz daha çok stres olursunuz, kesenin görünebileceği bir günde gidin ki kafanızda soru işareti oluşmasın. Bir eczaneden folik asit takviyesi alabilirsiniz, başlamanızda bir sakınca olmaz hatta üç ay öncesinden başlanması öneriliyor genelde.