BETA HCG DEGERİ SİZCE NASİL???

kzılar aranıza yeni katıldım bisey sormak istiyorum cumartesi kan verdim 38.5 çıktı beta hcg adetim 2 gün geçmişti sonuca göre 4 haftalık hamileyim sizde değer çok mu düşük

kzılar aranıza yeni katıldım bisey sormak istiyorum cumartesi kan verdim 38.5 çıktı beta hcg adetim 2 gün geçmişti sonuca göre 4 haftalık hami leyim sizde değer çok mu düşük

Hayirli olsun canim deger kisiden kisiye degisebiliyor. Cok fazla degeri dusunme 2 gunde bir iki kati arttigi surece sorun yok diyor doktorlar. 2 gun sonra tekrar baktir istersen.

Hayirli olsun canim deger kisiden kisiye degisebiliyor. Cok fazla degeri dusunme 2 gunde bir iki kati arttigi surece sorun yok diyor doktorlar. 2 gun sonra tekrar baktir istersen.
çok sağol canıım benim 2 gün sonra tekrar bakıtırım zaten doktora gidicem 5 haftalık olsun dedim keseyi görelim diye

kzılar aranıza yeni katıldım bisey sormak istiyorum cumartesi kan verdim 38.5 çıktı beta hcg adetim 2 gün geçmişti sonuca göre 4 haftalık hamileyim sizde değer çok mu düşük

Bence de değere kafayı takmayın, benim ilk 41.51 gibi bi şey çıkmıştı 3. haftanın içindeydi galiba geç döllenme olmuş, sonraki haftalarda hamilelik için sağlık ocağından normal testleri istediğimde gerekmediği halde ona da bakmışlar 80 bin küsür olmuştu, hatta ben korktum çünkü 6. haftanın içindeydim çok geldi bana, doktor normal dedi. Çok değişiyor bu değerler. Kalbini de duydum, içiniz rahat olsun yani.

çok sağol canım yaa içim rahatladı valla biraz bekliyim dedim doktor için 5 haftalık olsun diye kese hemen görünmüyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…