- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyleydi 1 hafta sonrayaptirdim da gebe olduğunu öğrendim geç döllenme olabilir seninde12.gün yaptırdım 2,89 çıktı malesef hamiş değilim![]()
Sizin değeriniz kaçtı ki?Meraba yazalı çok olmuş sanırım benim değerim sizinkine yakın acaba sonu ne oldu bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
13. 7 malesef kimyasal gebelik olduSizin değeriniz kaçtı ki?
Test icin adet gecikmesini beklemekte fayda var sonra psikolojimiz bozuluyor. Bazen kimyasal gebelikler oluşuyor biz adet olduk sanıyoruz gebelik sonlanıyor. Normalde 0,.. değerler çıkıyor belki oluşum vardır ama adetinizi bekleyin benceBenim de beta HCG hep. 0 çıkardı şimdi sonuç 3.00 ve adet günüme 14 gün var şüphe varmıdır acaba
Geçmiş olsun ben aşılama yaptırmıstım o yüzden adet günümden erken kan testi verdiğim için 20 çıkmıştı 4 gün sonra 280 oldu normal devam etti. Allah bi daha sağlıklısını nasip etsin13. 7 malesef kimyasal gebelik oldu
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 11 yaşında bir çocuğum var bir buçuk yıldan beri ikincisini istiyoruz malesef olumsuz bi defa tüp bebek tedavisi oldum kimyasal oldun sonrasında tahlil sonuçlarıma bile bakmadım rabbim nasip ederse normal yollarlada nadip eder inşallahGeçmiş olsun ben aşılama yaptırmıstım o yüzden adet günümden erken kan testi verdiğim için 20 çıkmıştı 4 gün sonra 280 oldu normal devam etti. Allah bi daha sağlıklısını nasip etsin
Allah bağışlasın ara uzun tutulduğunda biraz zor oluyo ama tüp bebekte kullandğınınz ilaçlar o ay etkisini kaybetmiyo olur tekrar en yakın zamandaÇok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 11 yaşında bir çocuğum var bir buçuk yıldan beri ikincisini istiyoruz malesef olumsuz bi defa tüp bebek tedavisi oldum kimyasal oldun sonrasında tahlil sonuçlarıma bile bakmadım rabbim nasip ederse normal yollarlada nadip eder inşallah
MerhabaMerhaba
İnşallahAllah bağışlasın ara uzun tutulduğunda biraz zor oluyo ama tüp bebekte kullandğınınz ilaçlar o ay etkisini kaybetmiyo olur tekrar en yakın zamanda
Sizin durumunuz nedir acabaMerhaba
Bence gayet güzel bende aşılamayla hamile kaldım 9. Gün 20 13. Gün 280 çıkmıştı. Betanın yükselişi bünyeden bünyeye değişiyo önemli olan 2 günde 2 ye katlıyabilmesi. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsinMerhaba.. Bende tüp bebek ile hamile kaldım.. 10.gün değerim 17 çıktı.. 12.gün de 69 çıktı.. Kızlar iyi mi değerim.. Yarın tekrardan kan vercem nasipse..