Beta HCG değeri sonucu yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar dün kan testi verdim beta HCG 44.1 cikti gebelik var değil mi
Evet canım var hayırlı olsun canım daha çok yeni gecikme var mı iki günde bir takio et canım artmasi lazım hep sağ salim kucağına al canim belirtilerinlerin Berker neler ne zaman başladı belirtilerin

Evet canım var hayırlı olsun canım daha çok yeni gecikme var mı iki günde bir takio et canım artmasi lazım hep sağ salim kucağına al canim belirtilerinlerin Berker neler ne zaman başladı belirtilerin
Valla 6 Eylül'de adet oldum en son . Dün aslında adet olmam gerekirdi ama kasiklarimda ağrı vardı göğüs hassasiyeti bel ağrısı bunlardi belirtilerim önce test yaptım silik çıktı baya . Sonra kan testi verdim 44.1 çıktı

Valla 6 Eylül'de adet oldum en son . Dün aslında adet olmam gerekirdi ama kasiklarimda ağrı vardı göğüs hassasiyeti bel ağrısı bunlardi belirtilerim önce test yaptım silik çıktı baya . Sonra kan testi verdim 44.1 çıktı
Hayırlısi olsun canım takip et değerini inşallah keseyide bebeğide görürsün canım oovulasyon testi denedinmi hiç canım bu ay yoksa denemedin mi merak ettim

Allah gönlünuze göre versin ben hemen yaptım testi çok silik bı cizgiydi . Sonra kan testinde 44.1 çıktı işte
Sabah erken saatte mi yaptınız testi yoksa akşam mı? Hayırlı olsun bu arada inşallah sağ salim kucağıniza alırsınız

Anladım canım bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım dedim belki sende yapmişsindir diye sordum
Canım merhaba ben ovulasyon testiyle bu ay hamile kaldım aslında kendimi hamile hissetmedim hiç reglim gecikti 1 gün test yaptım çıktı kan testi verdim 39 çıktı . Ama ben ovuyle adet bitiminden sonra hemen yapmadım yumurtlama günü ddedim bı demiyim bakiyim pik çıktı ertesi gün yaptım çatladi

Canım merhaba ben ovulasyon testiyle bu ay hamile kaldım aslında kendimi hamile hissetmedim hiç reglim gecikti 1 gün test yaptım çıktı kan testi verdim 39 çıktı . Ama ben ovuyle adet bitiminden sonra hemen yapmadım yumurtlama günü ddedim bı demiyim bakiyim pik çıktı ertesi gün yaptım çatladi
Canım bende bu ay ilk defa denedim birde soğan kürü kullandım on gün boyunca içtim yumurtlama ve çatlama günü değerlendirdim inşallah tutar ya sen peki canım nasıl degerlendirdin üç gün mü degerlendirdin ne zaman belirtiler başlıyor acaba

Canım bende bu ay ilk defa denedim birde soğan kürü kullandım on gün boyunca içtim yumurtlama ve çatlama günü değerlendirdim inşallah tutar ya sen peki canım nasıl degerlendirdin üç gün mü degerlendirdin ne zaman belirtiler başlıyor acaba
Screenshot_2023-10-08-12-52-28-262_com.popularapp.periodcalendar.webp
22,23,24 değerlendirdim ama bu uygulamadaki yumurtlama yanlış ben 24 de yumurtladim ovü ye göre 25 de çatlama oldu 29 da da çok kasık ağrısı çektim gece uyutmayan cinsten o kadar bı belirti olmadi bı kasık ağrısı o kadar dedim regl olcam herhalde

Eki Görüntüle 3314008 22,23,24 değerlendirdim ama bu uygulamadaki yumurtlama yanlış ben 24 de yumurtladim ovü ye göre 25 de çatlama oldu 29 da da çok kasık ağrısı çektim gece uyutmayan cinsten o kadar bı belirti olmadi bı kasık ağrısı o kadar dedim regl olcam herhalde
Bende de bu var ama yanlış gösterdi ben de pepapa var o dogrru iki defadır yanıltmadı ovu.testiyle aynı günu gösterdi değerlendirdik iki gün bugün değerlendiremedik ondan önceki gün değerlendirmiştik zaten şimdi beklemedeyim 12 gün var adete bakalım hayırlısı

Bende de bu var ama yanlış gösterdi ben de pepapa var o dogrru iki defadır yanıltmadı ovu.testiyle aynı günu gösterdi değerlendirdik iki gün bugün değerlendiremedik ondan önceki gün değerlendirmiştik zaten şimdi beklemedeyim 12 gün var adete bakalım hayırlısı
İnşallah tutar canımm ❤️

Back
X